3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽIVKOVIĆ ISKREN: Držim palčeve Kljajiću i čekam… Ima neko iznad nas…

Objavljeno: 19.11.15 u 18:52

U mečevima sa Metalcem, Jagodinom i Atletikom Živko Živković se preselio na klupu i sada čeka šansu za povratak na gol Partizana.

Radi i pruža podršku kolegi Filipu Kljajiću.

– Kad god sam bio rezerva, držao sam palčeve onome između stativa. Oduvek se rukovodim devizom: nemoj da želiš drugome ono što ne bi voleo da se dogodi tebi. Filip Kljajić i Jovan Trnić uživaju moju maksimalnu podršku, baš kao i ja njihovu. Iznad svih nas je Radiša Ilić – kaže Živković.

Nije golamn jedini krivac kada se primi gol, ali ispada najveći?

– Ima tu niza grešaka, golmanske su najvidljivije. Bilo je i dobrih utakmica… Ponavljam, radim maksimalno i čekam šansu – zaključio je, između ostalog, Živković.

Imao je sjajnih partija ove sezone, ona u Augzburgu se posebno pamti. Ponavlja Živković da su kolektiv, i da su i za uspehe i za neuspehe svi podjednako krivi.

Dobre vesti iz Humske su vezane za mlađeg Živkovića, za neke inovacije, a ona manje lepa za Grobare je ime sudije koji će suditi naredni meč.

0
0

3 Komentara

  1. Kad se samo setim da su te proletos posle 4-5 utakmice,koje si spojio u prvom timu,pozvalu u reprezentaciju,dodje mi da streljam ceo FSS.Ima golmana koji su branili i duze i bolje ali poziv nikad nece dobiti jer nisu iz partizana,sto je sramota.Kasnije su se,iskreno se nadam,uverili da nisi nikakav golman.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter