3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ ITALIJE: Velikan iz Milana pregovarao sa Markom Grujićem?

Objavljeno: 19.11.15 u 00:27

Kako prenose italijanski mediji, čelnici Intera pregovarali su sa Markom Grujićem kome će sledeća stanica u karijeri, po svemu sudeći, biti Milano.

Naime, delegacija „neroazura“ na čelu sa direktorom Pjerom Eusiliom i Dejanom Stankovićem boravila je u Kopru gde je uživo gledala Marka Grujića u meču reprezentacije Srbije do 21 godine sa Slovenijom. Iako su „orlići“ poraženi, Eusilio je u Italiju poneo lepe utiske o zvezdinom biseru. Posle utakmice seli su za sto gde su prisutni bili menadžer igrača Zoran Stojadinović i otac Goran.

– Reč je o mladom i talentovanom fudbaleru, interesantnom Interu. Nastavićemo da pratimo njegove igre kako u klubu tako i u reprezentaciji. Očekujemo da nastavi sa kvalitetnim partijama, a mi ćemo u januaru pokušati da ga kaparišemo – rekao je Eusilijo za italijanske medije.

Podsetimo, uprava Crvene zvezde ne želi da pusti Marka Grujića bar do 31. avgusta 2016. godine i završetka kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter