2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽE NA BALKAN: Umesto crno-belog Kleo oblači žuto-crni dres

Objavljeno: 19.11.15 u 10:48

Najave ovdašnjih medija da bi brazilski napadač Kleo mogao da se vrati u Partizan pale su u vodu nakon što je sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev poručio da to nije realno.

Međutim, najavu iskusnog centarfora, koji je u Srbiji igrao za naša dva najveća kluba, da neće nastaviti saradnju sa Atletikom Paranense pokušaće da iskoristi atinski AEK.

Bivši šampion Grčke želi da dodatno pojača tim kako bi se eventulano u dogledno vreme uključio u šampionsku trku, a Kleo je samo jedna od želja žuto-crnih.

AEK trenutno zauzima peto mesto u šampionatu Grčke sa velikih 13 bodova zaostatka za vodećim Olimpijakosom, ali cilj kluba je da ekipa zauzme jednu od prvih pet pozicija kako bi na kraju prvenstva igrala plej-of u kom se četiri ekipe bore za drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Jeste li čuli za novosti na stadionu u Humskoj?

0
0

2 Komentara

  1. Čovek izjavio da želi u Partizan,a oni ne uspevaju da se dogovore…pa kako bi ga ubedili da neće.Mislim da bi Kleo trebalo da uplati neku lovu pa da se uđe u pregovore koliko treba mesečno da plaća da bi igrao u Partizanu.A ovaj Iliev još nije ni seo u fotelju a već je počeo da pametuje,vidi se da je prošao Vučelin kurs

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter