7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZDOR MEĐU ‘ORLIĆIMA’: Mladi reprezentativci bojkotuju selektora!

Objavljeno: 19.11.15 u 21:50

Tomislav Sivić nema podršku mladih reprezentativaca Srbije!

Posle poraza mlade fudbalske reprezentacije Srbije od Slovenije (2:0), na površinu su isplivali problemi sa kojima se suočio Tomislav Sivić, selektor igrača do 21 godine.

Naime, kako prenosi magazin ‘Desetka’, strelac gola koji je Srbiji doneo svetsku titulu na prvenstvu sveta za omladince, Nemanja Maksimović odlučio je da se ne odaziva pozivu Sivića dok je on na kormilu mladog nacionalnog tima.

Takođe, nadomak iste odluke je i fudbaler Totenhema, Miloš Veljković. Obojica su se posvađali sa Sivićem posle poraza od Slovenije u Kopru, a nezadovoljstvo je, prenosi ovaj magazin, tinjalo još od duela sa Italijom u petak u Novom Sadu.

Za sada još uvek nije poznato šta je pravi uzrok ove svađe, ali je sigurno da bi nadležni organi FSS-a morali što pre da reaguju po ovom pitanju.

Jer, Srbija dugo nije imala više talenata u mladim selekcijama i nedopustivo je dan se to olako ispusti. Lošim radom ili nesporazumom, tek ćemo videti…

0
0

7 Komentara

  1. Odmah se znalo da je pogresan i los izbor i to stoji.Vidi se kolko Savo Milosevic ima nos da izabere selektore i ovog i Curcica.Najbitnije je da igraci ne bi trebalo da biraju selektora,vec da igraju bez obzira ko je na tom mestu.Za Maksimovica se slazem sto je ljut i sto se buni,jer je bio nas najbolji igrac na SP U20,rodjeni je pobednik i covek odluke,igra standarno u sampionu Kazahstana,koji je sasvim solidna ekipa,koja igra i u LS i decko je zasluzio vise postovanja a ne da greje klupu.Sto se tice Veljkovica,on nema pravo da se ljuti,nimalo.Jedan od nasih najslabijih igraca na N.Zelandu,osim skoka,nema nijedan fudbalski elemenat,velika rupa,ne igra ni u svom klubu,nema utakmice u nogama i protiv Italijana je bio jako los,tako da mu je i klupa premija.Nedao Bog da dodje u Zvezdu.
    Mislio sam da cemo se prosetati u grupi i osvojiti EP U21 jer imamo super igrace ali sa ovim selektorom,nema sanse jer nas skijaska reprezentacija Slovenije,dobija lagano.

    0
    0
    Odgovori
  2. ko je taj sivic , sta je taj radio u zivotu ? Al opet nije ni on jadnik kriv , riba od glave smrdi , nisu selektori krivi sto ih lopovcina postavlja na fukcije …

    0
    0
    Odgovori
  3. Sivic je Karadzicev rodjak i zbog toga je tu gde jeste a ne zbog znanja!Sramota!Ne treba ni jedan da se odazove dok je tu ovaj anonimus!Vratite Paunovic jer bez njega gubimo ove zlatne momke i onda sledi jos 10 godina tame za nas fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter