5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ POSLE STRAZBURA: Imali smo velike probleme…

Objavljeno: 19.11.15 u 23:47

Trener Crvene zvezde rekao je posle bolnog poraza od Strazbura da su znali da će drugo poluvreme biti drugačije.

Crvena zvezda je u većem delu meča vodila, početkom drugog poluvremena čak i sa 21 poenom razlike, ali se sve raspalo u poslednjoj deonici kada izabranici Dejana Radonjića nisu postigli nijedan poen iz igre i francuski tim je preokrenuo za konačnih 78:75.

– Čestitam Strazburu. Počeli smo utakmicu napadački jako dobro. Znali smo da će drugo poluvreme biti drugačije. Strazbur je dobar tim. Bili smo hendikepirani povredama. Imali smo velike probleme u organizaciji igre u drugom poluvremenu, jer se Strazbur branio jako dobro – rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crvena zvezda sada ima dve pobede i četiri poraza, dok Strazbur ima skor 3-3.

0
0

5 Komentara

  1. KADA JE JOVIC NNAPRAVIO 5 LICNU SVE JE BILO GOTOVO. DRAGI MOJI ZVEZDASI NISTE VALJDA POVEROVALI DA REBIC I GUDURUIC MOGU SLOMITI ONE DIVOVE .
    SVE JE REALNO CAK I VISE OD REALNOG.
    MALO RUKU MALENA I SNAGA…

    0
    0
    Odgovori
  2. Rodjace,prvo i prednost smo stekli bez igre(trojkama),ko se i malo razume u kosarku znao je da ce sut stati u drugom poluvremenu jer smo nerealno sutirali…Umesto to da iskoristis i da dobijemo utakmicu,izbugio si 21 poen razlike sto je nedopustivo.Vise od pola poslednje cetvrtine su u bonusu sto je trebalo iskoristiti na bolji nacin,Rebic igra kraj utakmice???Sta reci,mislim da je vreme da ti odes,ne samo zbog ovog poraza.

    0
    0
    Odgovori
  3. Šta si bre ti znao? Šta si preduzeo da ti drugo poluvreme ne bude ovako, kako je bilo? Šta se praviš pametan? Ništa ti nisi znao, niti znaš, a nećeš ni znati! Shvati da se ne smeš igrati renomeom kluba! Shvati da ni Rebić, ni Gudurić neće postati bolji igrači, kada im u ovom tragičnom meču daš priliku, veću nego što zaslužuju. Kolika neznalica neko mora da bude da Rebića drži na pleju, a da nijedan „kršteni“ napad nije organizovao čitav meč! U ključnim trenucima meča, Gudurić ti gubi loptu, primamo koš, a on još pravi faul za 2+1. Pa ako je dečko normalan, to će ga proganjati bar neko vreme. Može se očkivati samo veći grč u igri i pad forme. Da si ti pametan, sačuvao bi igrača od ovoga i finiš igrao sa iskusnijim timom. NE MOŽE SE UTAKMICA DOBITI SAMO ODBRANOM. Mora nešto i u napadu da se uradi, a ista greška je bila i protiv Igokee. Molim te idi, mene je sramota koliko TI NIŠTA NE ZNAŠ!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Pošto je Čović rekao da se trener ne smenjuje posle jednog poraza, da ga pitam samo posle koliko se smenjuje?! Ja pamtim 6 poraza ove sezone. Sve ok, izgubiti i od Reala i Fenera, ali prokockati 21 poen razlike za 19 minuta i izgubiti od Olimpije i Igoekee u Beogradu je isključivo krivica trenera. Dajte da ga smenimo da ne bude kasno. Upropastiće nas. https://www.peticije24.com/130894

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter