0
Domaći fudbal

PROBLEM VIŠE: Zvezda će u Nišu, osim Radničkog, imati još jednog protivnika

Objavljeno: 19.11.15 u 20:30

Crvena zvezda u narednom kolu Superlige Srbije, posle dvonedeljne reprezentativne pauze, gostuje Radničkom u Nišu.

U trećem kolu prvenstva Nišlije su uz odbranjeni penal u 90. minutu uspele da otkinu bod, tada vrlo lošoj Zvezdi, ali je sada situacija znatno drugačija. Crveno-beli su suvereno na vrhu tabele, sa gotovo nedostižnom prednošću u odnosu na sve pratioce.

Pred nedeljni duel, iz Radničkog poručuju da se nikako neće predati, a čak najavljuju i prekid velike pobedničke serije Crvene zvezde. Loš teren mogao bi da im veoma pomogne u nameri da se prekine pas igra izabranima Miodraga Božovića.

– Teren nije baš idealan, tako da ne treba očekivati lepršavu igru. Igramo sa protivnikom koji je dosad pobedio sve timove u ligi sigurno će imati želju da i nas dobije. Međutim, mi imamo svoje adute, imamo snage i volje sigurno da imamo i znanja. Imali smo i neki naš cilj a to je plej-of, uprava se promenila oni hoće da jurimo tu Evropu – izjavio je Aleksandar Jovanović za lokalni sajt ‘Južne vesti’.

I pored teškog terena, trener Radničkog Milan Rastavac, pak, veruje da će biti lepa utakmica.

– Očekuje nas lepa i značajna utakmica. S jedne strane teška, jer dolazi protivnik koji je prvi na tabeli, sa druge strane laka Radnički na ovoj utakmici može puno toga da dobije. Mislim da će utakmica biti praznik koji svi treba da ispoštujemo pre svega i koji svi treba da uživamo. Ove utakmice donose naravno uvek nešto posebno, njima se posebno radujemo – poručio je trener niškog Radničkog.

Crvena zvezda, ipak, ima i dobre vesti pred ovaj duel, pošto je stanje sa povredama znatno bolje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter