8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODBIO MILIONSKU PONUDU: Evo koliko tačno Božović voli Zvezdu

Objavljeno: 19.11.15 u 09:24

Iako se u Crvenoj zvezdi susreće sa ogromnim problemima kada su u pitanju finansije trener Božović odbio je mogućnost da tokom sezone promeni klub i zaradi priličnu sumu novca.

Kako prenosi Sport jedan od kandidata za klupu Rubina nakon što je klub iz Kazanja otpustio Biljaletdinova u Beograd je stigla ponuda od neverovatnih milion evra, ali se popularni Grof kulturno zahvalio na tom i poručio Rusima:

– Nisam završio posao u Crvenoj zvezdi.

A posao mu za sada ide odlično pošto nakon 17 odigranih kola crveno-beli imaju čak 21 bod više od najvećeg rivala Partizana odnosno 16 poena više od drugoplasiranog Borca iz Čačka.

Nije retkost da Božović iz svog džepa čašćava igrače, ali to mu očigledno ne predstavlja problem pošto je nedavno izjavio da nikada nije bio srećniji nego sada u Zvezdi za koju je nastupao i tokom igračke karijere.

Pogledajte na koji način su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović demantovali da su u sukobu.

0
0

8 Komentara

  1. Sada ce valjda i **** sa severa ukapirati da je tacna moja tvrdnja o visini primanja, 600 000 godisnje,zagarantovana titula i bonus za istu,plus 500 000 ako se naredne sezone udje u LS …to nema u Rusiji, tamo su ga najurili kao stetnog

    0
    0
    Odgovori
    • Zato ga i zovu u Rusiji i nude toliki novac,sto je stetan…ali po partizan,HAHAHAHAHA.On je tamo napravio trenersko ime i uvek su mu vrata otvorena.mozda u jednom klubu nije imao uspeha ali naidje period kad se ne sklope kockice.Koji vas trener radi u Rusiji i da li ce ikad raditi?Sta vam covek uradi za 3 meseca,da ga toliko mrzite.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter