4
Evroliga

Euroleague basketball game between Crvena Zvezda and Fenerbahce on Novembar 6. 2015 Beograd, Srbija, 6.11.2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDA OTPUTOVALA: Strazbur nadigran u prvoj, ali posle skalpa Realu…

Objavljeno: 18.11.15 u 14:20

Crvena zvezda je otputovala u Strazbur, a trener Dejan Radonjić je rekao da se situacija mnogo promenila od prvog susreta ove dve ekipe.

-Pre početka takmičenja u Evroligi, Strazbur je analiziran kao neko ko u ovoj grupi treba da bude ‘samo’ učesnik. Mi smo prvi meč odigrali dobro, čak i odlično, nadigrali smo ih u potpunosti. Ali nakon tog meča Strazbur je pokazao da se radi o ozbiljnom timu koji ima ozbiljan kvalitet, i koji može da savlada svakog protivnika, pa i Real i Fenerbahče, i to poprilično ubedljivo i lako – rekao je Radonjić pred put.

Borba za Top 16 u toj grupi potpuno je otvorena pred meč 6. kola grupe A u EL.

-Ozbiljni su kandidati za TOP 16, u dobrom su trenutku, i u boljoj poziciji od nas, u smislu da nisu igrali prvenstvenu utakmicu tokom vikenda, i da potpuno spremni i odmorni dočekuju ovaj duel, što kod nas nije slučaj. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da budemo konkurentni, i na prvom mestu kompletniji, ali u ovom trenutku ne mogu sa sigurnošću da kažem u kolikoj meri ćemo moći da računamo na kapitena Branka Lazića.

Zvezda je u prvom duelu u Beogradu bila ubedljiva i pobedila je 81:59.

-Očekuje nas jako teška utakmica sa timom koji je dobar na svom terenu. Pobedili su Real prošle nedelje, i Fernerbahče na premijeri. Prva utakmica nije merilo za ovo što nas očekuje u Franucuskoj. Jesmo pobedili ubedljivo, ali sada igramo tamo, i to je najveća razlika. Svaki tim je bolji na svom parketu, posebno kada imate takvu atmosferu i navijače koji vam daju dodatnu energiju – rekao je Majk Cirbes.

Kapiten Branko Lazić je od utorka u trenažnom procesu.

-Mnogo toga se promenilo i dešavalo od naše prve utakmice u Beogradu. I tada i sada očekuje nas meč sa njima pole poraza u ABA ligi. Pokazali su se kao jaka ekipa na svom terenu, pobedili su i Fenerbahče i Real. Sigurno je da nas tamo očekuje težak meč, ali pokušaćemo da pobedimo u Fracuskoj i napravimo krupan korak ka Top 16 fazi. Počeo sam da treniram sa ekipom, nadam se da ću moći da pomognem ekipi u punoj meri – rekao je Lazić, a prenosi Beta.

 Meč je zakazan za četvrtak od 20.45. 

0
0

4 Komentara

  1. Zasto pojedini pacijenti ne piju terapiju redovno?! Zar ne vide da im se iz dana u dan stanje pogorsava! Minus raste, a oni s’ fenjerom u ruci!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Otputovala, otputovala…“..OTPUTOVACE ONA, A I COKI, KAO I MAMIC STO JE „OTPUTOVAO“..NOVI MUTANT NA VIDIKU, KAKO KK, TAKO I FK CZ..!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter