5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRAĆA LI SE KLEO? To najbolje zna Iliev koji je danas gostio bivšeg golgetera crno-belih

Objavljeno: 18.11.15 u 15:38

Kleversona Kordovu Klea svakog prelaznog roka vraćaju u Humsku već godinama unazad. Da li je došlo vreme za povratak?

Brazilac je rekao da bi voleo da ponovo obuče crno-beli dres, a da li će se to desiti najbolje zna sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

-Lično održavam kontakte sa svim bivšim saigračima, tako i sa Kleom. Danas mi je gost na Teleoptiku bio Moreira. Malo je realno da Kleo opet bude član Partizana, nažalost. Šanse su male – rekao je Iliev za B92.

za isti izvor dodao je da je on poptuno nemoćan u rešavanju situacije oko Andrije Živkovića. takođe, prokomentarisao je i rivala u osmini finala Kupa, ekipu Voždovca.

-Jedan od najtežih protivnika koji smo želeli da izbegnemo – zaključio je Iliev.

0
0

5 Komentara

  1. Babovic ninkovic ilic su sustina lose igre tima oni treba da budu i pokretaci napada i organizatori odbrane a oni to nisu e sad dali partizan ima u mladima takvog igraca nema to je bio pantic ali smo ga izgubili dalje dali takav igrac postoji u srbiji da to je ivanic naravno jos je neiskusan i tu treba baciti glavan akcenat da se sve vrti oko njega ako bi uspeli da zivkovica zadrze uz nadogradnju lukica i saponjica a ako bi bilo moguce dovesti zdjelara i uz jevtovica i mihajlovica koji su tu trebalo bi da to bude nov tim. Naravno treba dovesti dva stopera koji moraju biti brzi kao napadaci sta reci za napad sem oumarua sta sa bozinovom ako moze da fizicku kondiciju podigne onda bi trebao da ostane jer zna znanje a ako ne onda cao nema sentimentalnosti na zapadu drzati nekog bez veze ne postoji raskid ugovora na stetu kluba ok bolje i to nego da tavori u klubu treba mnogo mnogo discipline do kraja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo mi je tajanstven ovaj Ilijev mora da ce da bude tu necega cim on pije kaficu sa Moreirom i stalno spominje Haubicu Clea.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter