0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

LALATOVIĆ: Zadovoljan sam žrebom, ali moramo biti oprezni

Objavljeno: 18.11.15 u 17:17

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan današnjim žrebom parova za osminu finala Kupa Srbije, u kojem je njegov tim za protivnika dobio ekipu Inđije.

Žrebom je odlučeno da će se u osmini finala sastati ekipe Vojvodine i Inđije, koje su se u Kup takmičenju sastale i u sezoni 2011/12, kada su crveno-beli bili bolji i na gostujućem terenu slavili rezultatom 1:2.

Ovoga puta, uloga domaćina pripašće timu sa “Karađorđa”, a trener Nenad Lalatović veruje da će Vojvodina i nakon te utakmice nastaviti takmičenje u našem najmasovnijem takmičenju.

– S obzirom na to koje smo sve ekipe mogli da dobijemo za rivala, svakako mogu reći da sam zadovoljan žrebom. Međutim, to ne znači da ćemo olako pristupiti meču i potceniti ekipu Inđije. To je dobra ekipa, koja pruža solidne partije u Prvoj ligi Srbije i svakako ćemo morati vrlo ozbiljno da ih shvatimo. Uostalom, ove sezone na utakmici protiv Kolubare se već pokazalo koliko timovi iz Prve lige umeju da budu nezgodni, tako da moramo biti maksimalno oprezni. U svakom slučaju, očekujem prolaz dalje, a potrudićemo se da u Kupu doguramo što više možemo – rekao je Lalatović.

Meč između Vojvodine i Inđije biće odigran drugog decembra.

Saznajte kako su igrači zadovoljni dosadašnjim radom Nenada Lalatovića, koji je najavio bolju igru protiv Javora u Ivanjici posle poraza u prijateljskom meču od OFK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter