0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ TABORA ČUKARIČKOG O JAVORU: Pobeda je naša obaveza i odgovornost

Objavljeno: 18.11.15 u 14:43

Čukarički će u osmini finala Kupa Srbije, u sredu 2. decembra, igrati u Ivanjici protiv Javora.

Sportski direktor Vladimir Matijašević i šef stručnog štaba Zoran Popović su izneli ovekivanja posle žreba.

– Posle Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine, dobili smo možda i najtežeg mogućeg protivnika. Uz to, meč protiv Javora nam dolazi u nezgodno vreme, posle OFK Beograda i pred derbi protiv Crvene zvezde, a zna se da su gostovanja u Ivanjici uvek teška. Javor ima dobar tim, kompaktan, biće sigurno maksimalno motivisan, ali mi smo aktuelni osvajači Kupa, nalazimo se u vrhu tabele i moramo da se izborimo sa pritiskom. Ne idemo sa belom zastavom, ekipa je spremna za duel protiv bilo kog protivnika i borićemo
se maksimalno za prolaz dalje. Uz želju i motiv, kvalitet za to svakako
imamo – izjavio je Matijašević.

Da će biti teško svestan je i trener Popović:

– Nema dileme, biće teška utakmica. Obe ekipe ulaze u osminu finala sa podjednakim šansama. Domaćin će svakako biti odmorniji, jer je pošteđen putovanja. Biće to meč dobrih i kvalitetnih rivala. Ali ima još vremena do tog susreta. Pre toga moramo da se posvetimo Borcu iz Čačka, a onda i OFK Beogradu. Kao i u svakoj utakmici, mi idemo na pobedu. To je naša obaveza i odgovornost – rekao je Popović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter