3
Košarka

FOTO:STARSPORT

PRODUŽAVA UGOVOR: Reprezentativac Srbije ipak ostaje u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 17.11.15 u 13:30
Zbog odličnih igara u poslednjih nekoliko utakmica, ali i zbog povrede Luke Mitrovića, najiskusniji Zvezdin igrač će najverovatnije produžiti ugovor.

Marko Simonović je u septembru došao u Crvenu zvezdu u trenutku kada je šampionu Srbije bio potreban igrač koji će pojačati igru na pozicijama tri i četiri. Međutim, sve je šokirala povreda kapitena Luke Mitrovića i dala znatno veću odgovornost Simonoviću.

Taj pritisak je malo spao dolaskom Kvinsija Milera, ali će Amerikancu biti potrebno još vremena da se adaptira na evropski sistem košarke. Zato će upravo najiskusniji košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović dobiti produžetak saradnje na još neko vreme, pišu ‘Novosti’.

Njegov kratkoročni ugovor traje do decembra, a još uvek nije poznato do kada bi sjajni šuter produžio saradnju sa voljenim klubom.

Do sada najvažnija pobeda Crvene zvezde u Minhenu protiv Bajerna prošlog četvrtka stigla je posle najbolje partije upravo Marka Simonovića, koji je tada serijom trojki doneo Crvenoj zvezdi ključnu razliku.

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. OD SILNIH PROMASENIH „POJACANJA“, SLOVO SPALO NA „OSVAJACA“ PP-APARATA..STO JE SIGURNO, SIGURNO JE..IPAK MARKO NIJE NOVI DZONI, ILI MOZDA JESTE..??!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter