6
Domaći fudbal

POKUŠAJ BEZ USPEHA: Bivšem fudbaleru Zvezde predlagali da pređe u Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.15 u 14:50

Nakon Klea i Vladimira Stojkovića, još jedan fudbaler Crvene zvezde mogao je da pređe u redove najvećeg rivala – Partizana.

Mendeš Kadu bio je jedan od boljih stranaca na stadionu ‘Rajko Mitić’ u poslednjih nekoliko godina i zbog svojih partija je ostao u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde.

– Znate kako kažu Zvezdini navijači, kad se jednom zaljubiš u taj klub, to traje dok si živ – rekao je Mendeš Kadu, a njegove reči prenosi ‘Kurir’.

Zatim je Kadu objasnio kako je dovođen u vezu sa dolaskom u Partizan.

– Bio sam prošlog leta nekoliko puta u Beogradu, dok je bila pauza. Neki ljudi su mi predlagali da pređem u Partizan, ali ja to nisam želeo. Važno je da kažem da zvaničnog kontakta s klubom nije bilo, a i da je bilo, ja to nikada ne bih uradio. Ja sam zvezdaš, veliki zvezdaš! – podvukao je Kadu.

Navijači Crvene zvezde ga pamte najviše po sjajnom golu baš u ‘večitom derbiju’ na stadionu Partizana, kada je njegovim golom u nadoknadi vremena, Zvezda slavila pobedu protiv ljutog rivala.

Istina, u tom momentu za ishod prvenstva nebitnu, ali svakako važnu, s obzirom da je bila treća u nizu te godine, posle dve pobede u dvomeču polufinalu Kupa Srbije (2:0, 0:2).

(Izvor: youtube / Igor Kojić)

0
0

6 Komentara

    • Ne bi purgeru,nije on Mustafa…HAHAHA…on vredi više od svakog vašeg veziste a za odbranu i da ne pričamo.Čitava odbrana vam ne vredi ni 100 000…jedino na kilaži da ih prodajete.

      0
      0
      Odgovori
    • Da dize cenu prilikom pominjanja vaseg malog kluba?Za vas niko nije ni cuo u svetu a u Evropi,sporadicno.On bi vam sad bio daleko najbolji igrac ali decko nije Mustafa.Zna da je Zvezda svetinja i najveci srpski brend.

      0
      0
      Odgovori
  1. ..Srecom po nas, s’ obzirom na OGROMAN TRAG koji si ostavio u bludnici..k’o tvor..trag…znam, znam, nije bilo sapuna, ali bar se VODA NIJE PLACALA, KAO I DANAS, UOSTALOM… .!. XXAAXXAA .!. ..PUTNJICAVCIIIIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter