2
Košarka

NIŠTA OD ‘TEŠKE ARTILJERIJE’: Mičel ne dolazi u Zvezdu, a razlog nisu duga putovanja, već…

Objavljeno: 17.11.15 u 23:55

Tokom prethodnog vikenda pojavila se informacija da bi u Crvenu zvezdu mogao da stigne novi Amerikanac i to košarkaš koji je na utakmicama Evrokupa u proseku beležio preko 20 poena.

Radi se o Toniju Mičelu koji je sezonu počeo u Krasnom oktobru iz Volgograda, ali je nedavno raskinuo ugovor sa ruskim klubom jer su mu navodno dosadila duga putovanja na koja idu klubovi koji se takmiče u VTB ligi.

Ubojiti bek navodno je bio u ozbiljnim pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali na kraju nije došlo do dogovora, a razlog zbog čega se to desilo otkrio je bivši trener kadeta Crvene zvezde Dragan Jakovljević u emisiji K:CN Sport.

Prema njegovim tvrdnjama procenjeno je da bi Mičel narušio dobru atmosferu u svlačionici Crvene zvezde, a indirektno je prozvao pojedine menadžere koji su u sukobu.

Mičel je u Evropi pored Krasnog oktobra igrao i za italijanski Trento, dok je u NBDL ligi promenio nekoliko klubova, a u svojoj biografiji ima i jedan desetodnevni ugovor sa Milvokijem.

Dobra vest za Crvenu zvezdu je da će trener Radonjić moći da računa na jednog od kapitena za predstojeći duel sa Strazburom.

0
0

2 Komentara

  1. on vam je i doveo sve što valja a koga je doveo u partizan sve propale igrače da je znao da će od lovernja postati onakav igrač nikad ga nebi doveo u partizan već pravo kod vas e tu je jedino kiksnuo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter