8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJE: Zvezda ‘ugasila’ sve priče o odlascima igrača, zabrane Grujiću, Kataiju…

Objavljeno: 17.11.15 u 21:17

Sve češće, kako se bliži januarski prelazni rok, govorka se o mogućim odlascima najboljih fudbalera Crvene zvezde, ali predsednik kluba Svetozar Mijailović podsetio je javnost na odluku koju je doneo Upravni odbor.

– Stavljen je veto za odlaske veće grupe fudbalera do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona 31. avgusta 2016. godine. To je stav Upravnog odbora kluba, i svi klubovi koji su zainteresovani za trenutno naše vodeće igrače, Grujića, Kataija i ostale, znaju za taj uslov, rekao je Mijailović za Novosti.

Prvi čovek kluba sa Marakane ostavio je mogućnost stranim klubovima kako bi ipak mogli da dođu do fudbalera koji ih zanima.

– Ne odbacujem mogućnost da se pojavi klub iz inostranstva koji bi već sada kaparisao i platio određenu sumu za nekog od fudbalera, i to po našim uslovima, odnosno da ih dobiju tek na leto 2016. godine. Naravno, živimo u teškim vremenima, život je nepredvidiv i sve je promenljivo. U ovom času mi se držimo naše odluke verujući da ćemo pronaći adekvatno rešenje, jer znamo da nas samo rezultatski uspesi i plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope vode ka prosperitetu, jasan je Mijailović.

Podsećamo da su i sami igrači koji se najčešće spominju Marko Grujić i Aleksandar Katai isticali da im je želja da ostanu do kraja sezone u Crvenoj zvezdi, osvoje titulu državnog prvaka i pokušaju da se sa ekipom plasiraju u Ligu šampiona.

Od danas treninzi Crvene zvezde su brojniji za još jednog fudbalera, znate li o kome se radi?

0
0

8 Komentara

  1. Dok Cigani tebi pevaju, drugi samo sever gledaju i ne mogu da razumeju kako stvari ovde nastaju… na na na na nana na

    0
    0
    Odgovori
  2. ..JA mislim da CE zvezdu DZONI I UEFA UGASITI, IMA BAR 60 000 000 RAZLOGA ZA TO..Tako da „navodna zabrana“ ne pije vodu..Molice Svetinju da ih primi u Teleoptik, a odlazeca“ uprava sa MRAKane CE O TROSKU DRZAVE (DRUSTVENO KORISTAN RAD, SAMO ZBOG „NJIH“ SE POMERA „SLUZENJE“ SA 1 NA 20 g. SA NANOGICOM..) CISTITI U I OKO HRAMA FUDBALA-JNA ZELENU „POVRSINU“ NA CELU SA WILLIJEM, COKSOM I TVORZICEM .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Svetinja se nikad ugasiti nece a ti gledaj svoju bruku i sramotu na armijskom pasnjaku,koji ste mimo zakona oteli od vojske,da li ce se plasirati u plej of.Pozdravio te sinoc Zadar … drzite fenjer u ligi,da bi se bolje videla tabela i pitanje je dal ce te ostati u ligi.Bolje se vratite u hrvatsku ligu,tamo ste stvoreni,mozda imate vece sanse,nego ovde u nasoj Srbiji.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter