3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA EP: ‘Orlići’ poraženi u Sloveniji (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.15 u 18:29

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u gostima od selekcije Slovenije rezultatom 2:0 (0:0) u šestom kolu kvalifikacija za EP. 

Izabranici Tomislava Sivića prekinuli su niz od tri pobede, najpre remijem sa Italijom u petak, i današnjim porazom u Kopru kojim su nas Slovenci pretekli na tabeli. 

Slovenija je do pobede došla golovima Šporara u 61. i Hotića u 83. minutu.

Tomislav Sivić je napravio nekoliko promena u odnosu na sastav protiv Italijana, pošto su meč počeli – Srđan Plavšić, Ivan Šaponjić i Srđan Babić. 

Ipak, Slovenci su bili bolji rival na terenu i zasluženo došli do tri boda i drugog mesta na tabeli sa dva boda više, ali i mečom više od naše selekcije. 

Domaći su poveli u 61. minutu, Šaponjić je posle kornera nespretno vratio loptu do Šporara koji je iz okreta pogodio za 1:0.

https://www.youtube.com/watch?v=Ff_BHIJSkmk

(Izvor: Youtube/SerbianSSSS1)

Selektor Sivić je momentalno reagovao izmenama, pa je u igru ubacio Luku Jovića i Pantovića umesto Čavrića i Plavšića, ali ni to nije pomoglo.

Meč je definitivno odlučen sedam minuta pre kraja kada je Hotić iskoristio dobar pas i postavio konačnih 2:0.  

https://www.youtube.com/watch?v=Kbo5NF5MIEk

(Izvor: Youtube/SerbianSSSS1)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Slovenija (4-4-2): Sorčan – Stojanović, Stanković, Ejup, Sme – Štulac (od 66 Hotič), Kapun, Bajić, Crnigoj – Zajc (od 78. Kastrevec), Šporar (od 87. Bajde).

Srbija (4-2-3-1): Čupić – Gajić, Jovanović, Babić, Antonov – Zdjelar (od 75. Ožegović), Grujić – Plavšić (od 62. Pantović), Milinković Savić, Čavrić (od 62. Jović) – Šaponjić.

[/stextbox]

0
0

3 Komentara

  1. Klinci su dokazali koliko mogu, za sve njihove neuspehe iskljucivo krivim trenere. A pogotovo Toleta i bagru oko njega jer hej osvojio si svetsko prvenstvo ali neka, nisi nam baš toliko potreban, naći ćemo mi boljeg. I dikle više u našem fudbalu kombinacija treneri!! Svi ti bata Djorini treneri ne vrede koliko pola Pauna ili Antića, Djukića, Drulovića…

    0
    0
    Odgovori
    • Upropastice nam klince.Vidi se da to nije ista igra,nije ista energija!To moze samo i Srbiji,osvojis zlatnu medalju i onda te oteraju jer si kao dobar ali imaju oni boljeg!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter