2
Košarka

FOTO: STARSPORT

IZ POZORIŠTA NA UTAKMICU: Akcija za primer KK Partizan

Objavljeno: 17.11.15 u 15:29

U saradnji sa Narodnim pozorištem, Košarkaški klub Partizan pokušaće da još jednom spoji sport i kulturu.

Košarkaški klub Partizan NIS, nastavio je sa aktivnostima povodom proslave 70. godišnjice od osnivanja. Najtrofejniji košarkaški klub u našoj zemlji, inicirao je partnerstvo sa Narodnim pozorištem, najprestižnijom kulturnom institucijom u Beogradu.

Svako ko kupi ulaznicu za neki od komada na repertoaru Narodnog pozorišta i na dan utakmice je donese u zvaničnu prodavnicu KK Partizan NIS u hali Pionir, dobiće besplatnu ulaznicu za meč koji KK Partizan NIS tog dana igra.

Na ovaj način, Partizan je svim ljubiteljima pozorišne umetnosti ponudio i jedan sportski događaj u kojem će moći da uživaju do kraja godine. 

Prva prilika je već u petak, 20. novembra u Pioniru protiv KK Tajfun. Utakmica počinje u 17 časova. 

0
0

2 Komentara

  1. ..Lepo, lepo, ALI, dok mi afirmisemo NARODNO pozoriste i kulturu u Srbiji, dotle STUBOVI SRAMA i SEME ZLA, NA DELU POKAZUJU NE-KULTURU I NARODNO OTIMANJE NOVCA I UBRIZGAVAJU U MUTANTE SD CZ, ZARAD KUPOVINE GLASOVA RENT-A-CAR NAVIJACICA, OGRADJIVAJUCI SEBE S’ NJIMA ZARAD OPSTANKA I NEODGOVORNOSTI PRED VISOKIM SAVETOM SUDSTVA ZBOG ZLOUPOTREBE POLOZAJA NA KiM !!! SLOBODA HRISCANSKOM NARODU SRBIJE I SVETA-STOP TURCIZMU I TERORIZMU !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Lepo, lepo, ALI, dok mi afirmisemo NARODNO pozoriste i kulturu u Srbiji, dotle STUBOVI SRAMA i SEME ZLA, NA DELU POKAZUJU NE-KULTURU I NARODNO OTIMANJE NOVCA I UBRIZGAVAJU U MUTANTE SD CZ, ZARAD KUPOVINE GLASOVA RENT-A-CAR NAVIJACICA, OGRADJIVAJUCI SEBE S’ NJIMA ZARAD OPSTANKA I NEODGOVORNOSTI PRED VISOKIM SAVETOM SUDSTVA ZBOG ZLOUPOTREBE POLOZAJA NA KiM !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter