0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

DOBRE VESTI ZA VOŠU: Lalatović doneo pozitivne promene

Objavljeno: 17.11.15 u 17:29

Fudbaler Vojvodine Darko Puškarić smatra da su poslednji rezultati crveno-belih posledica nedostatka samopouzdanja kod igrača, a ne kvaliteta ekipe. 

Fudbaleri Vojvodine već uveliko se pripremaju za prvi naredni izazov koji ih očekuje, a to je gostovanje Javoru u Ivanjici u okviru 18. kola Superlige Srbije. 

– Kao i u svakoj ekipi, pa tako i kod nas, promena trenera uticala je pozitivno na voljni momenat i motivaciju kod svih igrača u timu. Time ne želim da kažem da prošli treneri nisu valjali, jer mislim da Šaula i Kosanović nisu imali ni dovoljno vremena da naprave neke osetnije pomake, kao što ni novi šef Lalatović još uvek nije imao vremena da ukomponuje igru i ekipu kako želi. Za ovih nekoliko treninga, mogu da kažem samo to da je primetna veća energija kod svih nas. Glavni uzrok loših rezultata koje smo ostvarili jeste nedostatak samopouzdanja, a ne kvaliteta, pa zato verujem da će atmosfera koja je krenula uzlaznom linijom doprineti da odigramo dobro u Ivanjici i pokažemo koliko vredimo – kaže Puškarić, a prenosi sajt kluba.

Podsetimo, Lalatović je debitovao porazom u prijateljskom susretu protiv OFK Beograda, ali kako je rekao, na tom meču je video mnogo bitnih stvari.

Meč između Javora i Vojvodine u 18. kolu Super lige Srbije na programu je u subotu u Ivanjici, sa početkom u 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter