0
Fudbal

ALFA BK UNIVERZITET: Kondicioni trener zlatnih ‘Orlića’ Petar Milčanović održao poučno predavanje (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.15 u 16:50

Danas je na Alfa BK univerzitetu, Fakultetu za menadžment u sportu, Petar Milčanović, član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Srbije ispod 20 godina, održao predavanje na temu “Uloga kondicionog trenera u ostvarivanju vrhunskih sportskih rezultata“.

Predavanje je inspirisalo studente da postave mnogobrojna pitanja na osnovu kojih se razvila diskusija u koju se uključio i počasni doktor nauka našeg Univerziteta, Veljko Paunović koji je bio među gostima na predavanju.  

Gospodin Paunović i Milčanović su i ovaj put sa prisutnima između ostalog podelili i interesantne detalje sa svetskog prvenstva na Novom Zelandu 2015. godine kad je naša reprezentacija postala svetski prvak.

Inače, ovo nije prvi put da naši šampioni sa SP u Novom Zelandu gostuju na Alfa BK Univerzitetu, pošto su po povratku sa svetskog šampionata u junu ove godine, “Orlići“ Predrag Rajković, Vukašin Jovanović, Marko Grujić i Filip Manojlović bili gosti na ovom istom mestu

Takođe, gost Alfa BK Univerziteta svojevremeno je bio i proslavljeni Dejan Rambo Petković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter