3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAZOR: Partizan je veliki klub, baš kao Zadar

Objavljeno: 16.11.15 u 13:21

U poslednjem meču 10. kola ABA JTD lige večeras sa početkom od 21 sat Zadar u dvorani Krešimir Ćosić dočekuje ekipu Partizana. Uz dosta opreza trener domaćeg tima Ante Nazor najavio je tu utakmicu.

– Moramo da budemo makismalno borbeni i koncentrirani da bi pobedili. Reč je o protivniku koji igra sve kvalitetnije uprkos problemima u klubu. Njihovi igrači daju svoj maksimum i to se vidi u rezultatima u poslednjim utakmicama.

Šef stručnog štaba Zadra podsetio je da se radi o duelu dva velika kluba sa dugom i slavnom istorijom, ali je dodao da niko ne bi trebalo da bude favorit protiv njegovog tima kada se meč igra u Dalmaciji.

– Partizan je uvek Partizan, to je veliki klub i veliko ime, baš kao i Zadar. Niko protiv nas u našoj dvorani ne sme da bude favorit. Navijači su sastavni deo ekipe. Ambijent koji zadarska publika pruža važan je element za naš tim i klub.

U dosadašnjem delu sezone Zadar je upisao četiri pobede i pet poraza u regionalnom takmičenju, dok je Partizan uz nikšićku Sutjesku jedini sa tri trijumfa na svom kontu s tim da je crnogorski klub zabeležio jedan izgubljen meč više.

Pročitajte i zašto bivši trener Partizana Duško Vujošević ne dolazi na utakmice svog nekadašnjeg kluba i gde bi mogao da nastavi karijeru.

0
0

3 Komentara

  1. ..Kako sad i ZADAR, i JUGOPLATIKA (Pop ’84, Split..), i kk Bosna, i kk CIBONA,..A FMPZVEZDAVOLIIDEAMILOAVCOKI..STA JE SA PROSLOSCU MUTANTA I NJIHOVIM „TROFEJIMA“ NA SLJACI..??!!! .!. XXAAXXAA .!…ILI IM SE PRIZNAJE I RACUNA SAMO PP-APARAT, PA IM SADA I MARKO SIMONOVIC ZBOG TOGA TOLIKO SMETA..NEZGODAN SI SVEDOK MARKO…ZIPA TEBRA, NISI MALI…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter