0
Evropske lige

FOTO: juventus.com

MORATA DEMANTOVAO: Ja u Realu? Nemam nameru da se vratim…

Objavljeno: 16.11.15 u 08:26

Fudbaler Juventusa Alvaro Morata demantovao je da će se vratiti u madridski Real, svoj klub u kom je ponikao.

Alvaro Morata dete je Reala. Ponikao u školi fudbala ‘kraljevskog’ tima nekoliko godina važio je za veliki, ali procenili su, i nikad dokazani talenat.

Međutim, nakon prelaska u Juventus na pozajmicu uz pravo otkupa ugovora od strane ‘Stare dame’, Morata je fudbalski ‘procvetao, a Madriđani su se pokajali.

Posebno kada je tokom prošlosezonskog polufinala Lige šampiona u Madridu golom izbacio Real iz borbe za titulu šampiona Evrope, naočigled 90.000 navijača na ‘Santjago Bernabeu’.

Sada ga žele nazad, pojavila se juče vest, ali realnost je u ovim momentima nešto drugačija.

– Jedina stvar koja me zanima u ovom trenutku jeste da igram što više i osvajam titule sa Juventusom. Moram da se poboljšam jer znam da nisam bio na nivou na kom treba da budem. Srećan sam u Torinu i nemam nameru da napustim klub. Nije bilo razgovora sa Real Madridom – rekao je Morata za ‘Gazeta delo Sport’.

Morata je do sada u Juventusu odigrao 59 utakmica i postigao je 11 golova, ali navijači pamte da su neki od njih bili vrlo važni u osvajanju ‘duple krune’ prošle sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter