11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ HUMSKE SE PITAJU: Snimak fudbala bitniji od Partizana?!

Objavljeno: 16.11.15 u 19:54

Derbi meč 10. kola ABA JTD lige, između Zadra i Partizana od 21.00 sat, neće prenositi Arena Sport 1, a u Partizanu su nezadovoljnbi takvom odlukom.

U Humskoj se pitaju zbog čega će meč biti  na drugom programu koji je dostupan manjem broju gledalaca.

Saopštenje Partizana tim povodom prenosimo u celini.

“Košarkaški klub Partizan NIS, večeras od 21 čas igra meč X kola ABA j.t.d. lige u Zadru protiv istoimenog rivala.

I pored činjenice da nisu u mogućnosti da svojim ljubimcima daju podršku sa tribina, navijači crno-belih su po tradiciji iskazali veliko interesovanje za praćenje meča putem televizijskog prenosa.

Ipak, odlukom TV Arena Sport, na kanalu Arena Sport 1 koju većina navijača može da prati, biće emitovan snimak meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu između Argentine i Brazila.

Na taj način, najveći broj navijača Partizana će ostati uskraćen za mogućnost praćenja svog tima u prenosu uživo.

Uprkos neospornom pravu uredništva da slobodno odlučuje o tome na kojem će kanalu biti emitovan prenos meča, ostaje veliko pitanje da li je sportska javnost u Srbiji više zainteresovana za direktan prenos meča koji igra naš najtrofejniji košarkaški klub u poslednjih 20 godina ili za snimak fudbalske utakmice između Argentine i Brazila – navodi se na zvanuičnom sajtu Partizana.

0
0

11 Komentara

  1. CZ javni servis Rts je imao naredjenje i dan danas kad god se ukaže prilika ne prikazuju.

    A arena kao i sve druge cz televizija 92,prva,..

    Ne možeš biti novinar ako nisi za pentagram

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, oni koji nemaju Arenu 2, ništa bitno nisu propustili. Prilično slaba igra Partizana, neefikasna… Ako kažem da je najbolji Vitkovac i solidni Đumić i Vilson, a svi ostali loši, sve je rečeno. I Zadar nije mnogo bolji, atmosfera mlaka, možda ima nade za preokret, ali… Teško.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ne zezaj ljude…kakav Vilson,on je bio među najgorim.Onaj drugi na poziciji crnca,krilni centar im je bio najbolji…

      0
      0
      Odgovori
  3. Kad ti kao navijač ILR otvoriš vest, pa još nađeš potrebu da prokomentarišeš
    možeš misliti onda koliko zanima ta utakmica navijače Partizana

    0
    0
    Odgovori
      • Alo,lektoru…bitno je da se shvati poruka a dal je neko pismen ili ne manje je vazno.Jos bitnije je da vas je Zadar dobio i prikovao za dno tabele a vi sanjajte da ce te biti u plej of-u.

        0
        0
        Odgovori
    • Pa recimo prvenstveno tebe, i tebi slične… Pucaš od kompleksa niže vrednosti (opravdano), samim tim kako visiš na vestima o velikom Partizanu, tako visiš i na prenosima a verujem i uživo na tekmama…

      0
      0
      Odgovori
      • Mozda pucam od kompleksa ali vise vrednosti.Pratim sve vesti,pa i o malom partizanu a upravo sam saznao da vas je Zadar zakovao na mesto,koje vam i pripada.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter