0
Fudbal

BARAŽ ZA EP: Srušen san ‘zmajeva’, Irska će igrati u Francuskoj (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.15 u 23:14

Fudbaleri Bosne i Hercegovine posle 1:1 u Zenici poraženi su od Republike Irske u Dablinu 2:0 i neće igrati na Evropskom prvenstvu sledće godine.

San „zmajeva“ o drugom velikom takmičenju za samo dve godine je raspršila Irska. „Zeleni“ su u Dablinu sa 2:0 savladali BIH i zahvaljujući junaku Voltersu igraće narednog leta u Francuskoj.

Do 23. minuta nije bilo uzbuđenja, a onda je Zukanović igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a Kuipers je pokazao na „belu tačku“. Siguran izvođač bio je Volters. Molga je Bosna i Hercegovina do izjednačenja u 26. minutu, ali je Džeko bio neprecizan.

„Zmaejvima“ je hitno bilo potrebno izjednačenje koje bi ih odvelo u produžetke, šansu je u 60. minutu imao Pjanić. Pobednik je rešen u 70. minutu. Bio je to slobodan udarac sa strane za Irce, posle centršuta odbrana BIH je očajno reagovala, a Volters je ponovo matirao Beogovića i svoj tim definitivno odveo na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

(Izvor: RuTube)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Baraž:

Nedelja:

Mađarska – Norveška 2:1 (1:0) prvi meč: 1:0.
(Priskin 14, Henriksen 83 autogol – Henriksen 87)

Ponedeljak:

Republika Irska – BIH 2:0 (1:0) prvi meč: 1:1.
(Volters 23 penal, 70)

Utorak:

18.00 Slovenija – Ukrajina
20.45 Danska – Švedska

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter