0
Košarka

FOTO: TWITTER

VUČEVIĆ PROGNOZIRA DOMETE SRPSKOG TRIJA U NBA: Napravili su šou oko Bobija…

Objavljeno: 15.11.15 u 16:28

Crnogorski centar Nikola Vučević, koji već pet godina igra u NBA, govorio je o tome šta  je potrebno našem triju debitanata, Bobiju Marjanoviću, Nikoli Jokiću i Nemanji Bjelici da se pokažu u najjačoj ligi na svetu.

Kratko i jasno, poručio im je da treba da iskoriste svaku šansu koju dobiju. Mišljenja je da će Jokiću biti najteže, jer je mlad.

-Odlično je igrao u predsezoni, hvale ga, dobro radi i vrlo je talentovan. Sigurno će se snaći i pokazati šta zna. Bjelica kao da je u NBA već dugo, odlično igra. Bio je najbolji igrač Evrolige i nosilac Srbije. Igrači kao što je on su baš traženi, moderan tip četvorke koja može i da raširi, da proigra, pogodi trojku – rekao je Crnogorac za Blic.

Objasnio je i zašto se toliko priča o Marjanoviću.

– Bobi je u ekipi koja ide na titulu i ima jaku konkurenciju u Dankanu i Oldridžu. Napravili su šou oko toga što je visok 222 cm, a bilo je i viših od njega u NBA. Amerikanci od svega naprave šou. Sezona je duga i dobiće pravu šansu.

I Nikola prati sve što ima veze sa Bobijem, čuje se sa njim, savetuje ga…

– On je vrhunski momak i to su svi brzo shvatili, video sam komentare da ga stalno traže i skandiraju Bobi i Boban – rekao je, između ostalog, Vučević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter