14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VEĆ TREĆI PORAZ: Šta je Radonjić rekao posle novog neuspeha?

Objavljeno: 15.11.15 u 19:39

Igokea je u 10. kolu ABA JTD lige iznenadila Crvenu zvezdu u Pioniru i slavila sa 87:81.

Crveno-belima je ovo drugi poraz na domaćem parketu, a treći u sezoni, u regionalnom takmičenju.

-Počeli smo rezultataki dobro i sa samopouzdanjem posle Bajerna, napadački možda i previše dobro. To smo držali čitavo poluvreme… Odličan procenat šuta je dao premalu prednost na poluvremenu. Bilo je očekivano da nas stane šut, ali u poslednjem periodu smo mi pali u odbrani i oni su odigrali vrlo prezicno. Čitavo drugo poluvreme pokušavali smo da uhvatimo ritam, ali nismo imali kontinuitet u odbrani – rekao je Radonjić na konferenciji posle meča.

Marko Simonović je rekao da je Zvezdastaloa posle prvog poluvremena.

-Dobro smo počeli mec, pogodili smo dosta šuteva u prvom poluvremenu. Posle su oni nastavili, a mi nismo… Uzrok poraza je skraćena rotacija i umor, dosta mladih igrača koji možda ne mogu da iznesu to sve. Nije bilo potcenjivanja, to su sve dobri momci, posle smo donosili i loše odluke u napadu, možda i zbog neiskustva – objasnio je simonović uzrok poraza.

Junak meča bio je bivši kapiten Zvezde Vuk Radivojević, koji je i sam priznao da nije znao na koji koš da napada..

0
0

14 Komentara

  1. Više mi je muka kvazi trenera.Prošle godine izvukao ga je suvi kvalitet ekipe, napad nismo imali bez genijalnosti pojedinaca, sad nemamo ni to. gde je sad majstor odbrane?

    0
    0
    Odgovori
  2. RADONJA TI SI MOJ IDOL, OVI CIGANI NEMAJU POJMA, BRATE, RAZUMI IH, TEK SU OD JUCE POCELI DA PRATE KOSARKU I TO ZAHVALJUJUCI TEBI, TEBI I TVOJOJ GENIJALNOSTI, VIZIJI I PROJEKCIJI..KAKO UNISTITI NA PRECHAC DRUSTVENE PARE TUDJE ZEMLJE ULOZENIH U DRZ. PROJEKAT-KLUB, U KOJEM TRENUTNO BITISES I PRIMAS PLATU, NI KRIV, NI DUZAN OD PORESKIH OBVEZNIKA DRUGOG NARODA I ZEMLJE, KAKO TI, TAKO I GROF, A I TERZA… .!. XXAAXXAA .!…………..

    0
    0
    Odgovori
  3. Radonjiću, molim te reci da si namerno izgubio utakmicu, da si se kladio protiv Zvezde, da si pokušao da zavarš Strazbur… Biće svima lakše. Ako držiš Tompsona na klupi od 28. minuta, a držiš Gudurića celu četvrtu četvrtinu, koji ne može da sačuva Radivojevića, reci mi da li tu ima imalo logike. Evo reci mi, ja nemam pojma, ti si pametan. Shvati da Gudurić sa ovih 19 minuta u igri neće postati ni malo bolji igrač. Svi će pamtiti njegovu nemoć u odbrani protiv Radivojevića i besmisleno ispucavanje za 3 poena. Kontre 3 na2 i 2 na 1 je upropastio u poslednjem pinutu.Tejić je totalno van forme, šuta, odbrane… Apsolutna ništa ne igra. Ni on neće biti bolji igrač ako ga pustiš 12 minuta, a on najgori na terenu. TRENING, TRENING, TRENING! Ne vežbaj na utakmici i prestani da se učiš na Zvezdi. Šta znači petorka sa 4 visoka igrača i Rebiće. Totalna konfuzija i u odbarani i u napadu. Sve si uradio da upropastiš sjajno šutersko veče Simonovića i Tompsona u prvom poluvremenu, izbacio ih iz igre, ritma… Ma sve si upropastio, veruj mi da ti je 80% ljudi zaboravilo pobedu u Minhenu. I ono što BODE OČI. Čoveče, posle svakog tajm auta mi ne da imamo organizovan i siguran napad, nego imamo IZGUBLJENU LOPTU! Ćutiš 30 sekundi, a onda promrmljaš nešto da te niko ne razume šta se igra. Zoveš tajm aut, istog sekunda ti „mozak radi“ da izvršiš izmenu, ukažeš na propuste, pozoveš sledeći napad i odbranu… Čoveče, to je ABECEDA, ako ne znaš šta ćeš da kažeš, što zoveš tajm aut. Jebeš ti te tvoje „radonjizme“, iznerviraj se, podvikni na igrača, dobij tehničku, isključenje, promeni NEŠTO!!! Ili da se razilazimo, kao ljudi… Preveliko je razočaranje za mene, izvinjavam se na opširnosti, ali me stvarno ovaj poraz zaboleo… Više nego evroligaški porazi sa mnogo većom razlikom…

    0
    0
    Odgovori
  4. Efendija platio minhen?

    Radonja jedini u Srbiji ima garantovano radno mesto.

    Hahahahaha

    Čova, Milo, AV

    Ravno do dna konjanici ananlije kk kukuruza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter