0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADIVOJEVIĆ, JUNAK IGOKEE, ISKREN: Ne znam na koji koš da napadam…

Objavljeno: 15.11.15 u 19:30

Nekadašnji kapiten crveno-belih Vuk Radivojević, iako veliki Zvezdaš, emocije je ostavio po strani i predvodio svoj tim do pobede nad šamponom ABA lige, Zvezdom – 87:81.

-Velika pobeda za nas. Prošle nedelje smo imali kiks, ove smo jako radili i nadoknadili smo nedostatke. Znali smo da je Zvezda istrošena posle dva teška gostovanja i želeli smo agresivnom igrom to da iskoristimo. Bilo je mnogo lepih poena, lep meč za oko – rekao je junak gostiju i potom objasnio:

-Uvek emocije pokušavam da sklonim sa strane, ne znam na koji koš da napadam, ali eto na kraju sam dao te dve trojke, do tada sam šutirao 0-6 – iskren je Radivojević.

Trener Igokee Željko Lukajić pohvalio je navijače.

-Posle vrlo loše utakmice sa Krkom napadački, a tu smo baš bili stegnuti, ovo je jako važno za nas. Hvala navijačima Zvezde sto su nam sportski čestitali pobedu, želim im sve najbolje – rakao je Lukajić.

do pobede su došli na sledeći način:

-Tražio sam pred ovaj meč da se malo opustimo, da probamo da nađemo kvalitet bez pritiska, a da se i pri tom držimo svojih principa, naročito u odbrani. Mladi igrači su malo bili pod pritiskom, Zvezda je sjajno otvorila utakmicu, ali mi nismo pali, već smo još koncentrisanije zaigrali. Svaki gostujući tim je u prednosti kad se uđe u egal završnicu, dobili smo šansu i iskoristili je – zaključio je Lukajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter