0
Fudbal

FOTO: twitter.com/AtoM_1991

PANIKA MEĐU ‘PANCERIMA’: Srpski zet napustio reprezentaciju?

Objavljeno: 15.11.15 u 20:28

Posle terorističkog napada u Parizu tokom utakmice Francuske i Nemačke, selektor „pancera“ Joakim Lev odlučio je da odmori nekoliko reprezentativaca za meč sa Holandijom.

Utakmica sa „lalama“ na programu je u utorak u Hanoveru, a „elf“ neće moći da računa na Bastijana Švajnštajgera i još šest neimenovanih reprezentativaca. Kako je Joakim Lev objasnio srpski zet je pod stresom zbog dešavanja u Parizu i neće igrati protiv Holandije.

– Još sam pod utiskom zbog dešavanja u petak. Iskreno saučesće svima koje je zahvatila tragedija. Mislim i na ljude u Bejrutu jer nije bitno odakle ljudi dolaze ili koja je njihova vera, moramo da ostanemo ujedinjeni – napisao je Bastijan Švajnštajger na Tviteru.

Podsetimo, u terorističkim napadaima u glavnom gradu Francuske je poginulo je 127 ljudi, a jedna bomba je eksplodirala ispred stadiona „Sen Deni“ gde je igrana utakmica između Francuske i Nemačke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter