0
Košarka

BLISTA: Aleksandrov odličan u pobedi Oldenburga

Objavljeno: 15.11.15 u 09:11

Srpski košarkaš Nemanja Aleksandrov nastavio je sa odličnim partijama u dresu Oldenburga u osmom kolu Bundeslige u trijumfu nad Krajlcajmom sa 90:66.

Košarkaši Oldenburga su tokom cele utakmice na gostovanju kontrolisali rezultat i na kraju su ostvarili ubedljivu pobedu. Aleksandrov je za 22 minuta na terenu upisao 13 poena (tri trojke), četiri skoka, tri asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Najefikasniji u redovima Oldenburga bio je Brajan Kvoli sa 20 poena i 12 skokova, dok je Klemen Prepelič dodao 18 poena (šest trojki), osam asistencija i pet skokova. U redovima domaćeg tima, Šajron Ilaj je imao 17 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok je Džordan Kalahen upisao 15 poena i pet asitencija.

Oldenburg je tako došao do šeste pobede ove sezone, uz koje ima dva poraza i sada drži četvrto mesto na tabeli, dok Krajlcajm ima dva trijumfa i šest poraza na 14. mestu tabele. Naredna utakmica košarkaše Oldenburga očekuje u sredu, kada u okviru šestog kola Evrokupa dočekuju Telekom Bon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter