14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRANSFER BOMBA U ZVEZDI: Mičel Donald najavio dolazak francuskog reprezentativca

Objavljeno: 14.11.15 u 10:41

Uprava Crvene zvezde po svoj prilici spremila je pravu poslasticu za navijače ovog kluba, pošto će u klub doći veliko internacionalno pojačanje.

Kako stoje stvari, putem Ljutice Bogdana najverovatnije će poći Damjan La Talek, vezni igrač koji je branio boje svih mlađih kategorija reprezentacije Francuske.

Ovaj momak trenutno nastupa za rusku Mordoviju, a njegova cena prema Transfermarketu iznosi nimalo naivnih 875.00 evra.

Vezista Zvezde, Mičel Donald koji je zajedno sa ovim momkom igrao u Mordoviji, uveren je da bi se nekadašnji član Borusije iz Dortmunda sjajno uklopio u sistem Miodraga Božovića.

On je naglasio i da Crvenoj zvezdi da bi njegov sadašnji klub mogao da iskoristi finasijsku krizu u koju je upao klub iz ruske Premijer lige.

– Uprava me je obavestila da razmišlja o mom bivšem saigraču iz Mordovije. Rekao sam im da je sjajan igrač. Planiram da ga zovem. Kada je Zvezdino interesovanje izašlo u jacvnost, možda i on potraži savet od mene. Situacija u Mordoviji je loša, verujem da bi imao motiv da dođe u najbolji srpski klub – kazao je Donald, prenosi Sportski žurnal.

Damjan Le Talek je u mlađim kategorijama igrao na poziciji klasičnog špica, ali je u oštroj seniorskoj konkurenciji povučen u vezni red.

– On se najbolje snalazi kao defanzivni vezni. Jesmo trenutno tu nepreikosnoveni Marko Grujić i ja, ali Gruja može da igra i ofanzivnije – smatra Donald.

0
0

14 Komentara

  1. Samo neznam a sa cim ce te da ga placate kada cika grof veli da nema para ni za kafu??? Eeeej bre pa ko je ovde lud vise,dokle vise ovaj kriminal ????

    0
    0
    Odgovori
  2. Kairat!!!26.11 alkmar -Partizan znam zvezdasi da vas mnogo boli sto smo svake godine u Evropi…a vi sto sanjate ls mozete je samo igrati preko play stationa toliko

    0
    0
    Odgovori
  3. To je to lopovsko-tajkunsko-izdajničko poslovanje. Rusi su u teškoj situaciji, pa će da pređe u Zvezdu koja je u sjajnoj situaciji sa minusom od 60 miliona eur… Prodalo se Kosovo pa se lakše diše na severu… Ponos Srbije…

    0
    0
    Odgovori
    • Kaze nam navijac kluba cij je premijer Marjanovic opljackao narod Srbije 90-ih,ciji je podpredsednik Dodik opljackao narod u RS..da nespominjem Tadica,Ruzica,Dacica,Ljajica..stidis li se imalo?

      0
      0
      Odgovori
  4. Postacemo legija stranaca. Nasu decu ce mo prodavati u bscenje i ispod pravih vrednosti da bi se neko ugradjivao u procente, a dovodicemo strane igrace i radicemo na njihovoj afirmaciji sve zarad laznog nekog uspeha,Zar nam je i dosad malo stranaca Donald, Viera, Ibanjez. Matos, Vered, —- a gde su nasa deca, a ljubav stranaca prema klubu se ogleda u visini njihovih transfera, ovoliki dugovi,i ako osvojimo sada vec moze se reci osvojenu titulu , sta ce to vredeti kada nas budu izbacili iz evrope zbog mahinacija i dugovanja, Umesto klub da spasimo i postavimo na zdrave noge spasavamo ljude sumnjivog morala puneci im dzepove, od ovolikih silnih transfera

    0
    0
    Odgovori
    • Nasa deca? Jovanovic,Plavsic,Grujic,Rustic,Jovic ako ocekujes svih 11 igraca iz Srbije ,onda ili si glup,ili si partizanovac ili nemas veze sa fudbalom

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter