7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠTA MU NIJE PRIJALO U BEOGRADU? Sofo proigrao u dresu PAOK-a

Objavljeno: 14.11.15 u 20:03

Grčki gorostas Sofoklis Skorcanitis nikako nije uspevao da pokaže ni delić svog košarkaškog repertoara u dresu Crvene zvezde u koju je tokom leta stigao kao potencijalno veliko pojačanje.

Vrlo brzo je usledio raskid saradnje, a nekadašnji grčki reprezentativac karijeru je nastavio u solunskom PAOK-u za koji je odmah počeo da pruža vrlo dobre partije.

Tako je danas u meču domaćeg šampionata protiv Kolososa doprineo pobedi PAOK-a od 64:59 sa 17 postignutih poena, šest skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte.

Podatak koji je takođe začuđujuć je da je Skorcanitis u igri proveo čak 30 minuta, dok u timu Dejana Radonjića teško da je uspevao na nekom meču da odigrao i polovinu tog vremena što zbog loše kondicije što zbog brzo skupljenih ličnih grešaka.

0
0

7 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. „PROFESOR KOSARKE“-RADONJA i MAGISTAR DR. COKI, UNISTITELJI KOSARKE U SRBIJI..BRAUN IM NIJE VALJAO, KAO I SHILB, ROBERTS, MEKEL, BIG SOFO, SIMONOVIC, RAKOCEVIC…. .!. XXAAXXAA .!. SRECOM, SVETINJA I IKONA SRPSKE KOSARKE-PARTIZAN, KRUPNIM KORACIMA SE VRACA NA PRIRODNO PRVO MESTO, I PREPOROD KOSARKE U SRBIJI I PREDSTAVLJANJU ISTE U EVROPI, USKORO, PONOVO, POCINJE !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nemoj samo da bude preporod kao kada je kriminalac Dule bio selektor pa nam posle igrali Djuro Ostojic i Vule Avdalovic da bi mogli da se bolje prodaju,od tog udarca smo se jedva oporavili!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter