0
Evropske lige

PORODIČNA TRAGEDIJA: Lasana Dijara bio na terenu, dok je njegov rođak stradao u pariskom napadu (FOTO)

Objavljeno: 14.11.15 u 19:37

Dok je Lasana Dijara bio na terenu protiv selekcije šampiona sveta, njegov rođak je bio jedan od mnogobrojnih žrtava terorističkog napada u francuskoj prestonici.

Francuskog reprezentativca je posebno pogodio sinoćni napad u Parizu, s obzirom da je u njemu izgubio člana svoje porodice.

On je sinoć bio među navijačima ‘zarobljen’ na stadionu dok se sve nije smirilo, a danas je saznao tužne vesti koje je podelio na društvenoj mreži ‘tviter’.

– Dobro veče svima, u svetlu dramatičnih događaja koji su se juče odigrali u Parizu i Sen Deniju, sa velikom žalošću u srcu vam ovo pišem danas.

Kao što ste možda i pročitali, lično sam pogođen ovim napadima. Moj rođak Asta Dijakite jedna je od žrtava pucnjave koja se dogodila juče, kao što je to slučaj sa stotinama nedužnih francuskih državljana.

U ovo vreme terora, važno je za sve nas koji predstavljamo našu zemlju i njenu raznolikost, da istupimo ujedinjeni u lice horora koji nema veze sa religijom i bojom kože.

Zajedno možemo da odbranimo ljubav, poštovanje i mir. Hvala svima na porukama podrške, vodite računa o sebi i svojima, i neka naše žrtve počivaju u miru – napisao je Lasana Dijara.

Lasana Dijara trenutno igra za Olimpik iz Marseja, a standardan je član francuske fudbalske reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter