0
Fudbal

FOTO: twitter

POD ZNAKOM PITANJA: Zbog tragedije u Parizu odlaže se duel Engleska – Francuska?

Objavljeno: 14.11.15 u 10:09

Utakmica između fudbalskih reprezentacija Engleske i Francuske nalazi se pod znakom pitanja zbog tragedije koja se dogodila u petak uveče u Parizu u kojoj je život izgubilo više od 150 osoba.

Predstavnici Fudbalskog saveza Engleske sastaće se sa kolegama iz FS Francuske u subotu kako bi doneli konačnu odluku po pitanju duela koji je bio zakazan za utorak uveče.

Francuski sportski dnevnik „L’ekip“ je već objavio da je utakmica odložena, isto kao i konferencija za medije francuskog tima pred put u London.

– Francuski fudbaleri dele emocije koje su potresle naciju – rekao je Nel Le Gre, predsednik Fudbalskog saveza Francuske.

Jedan od terorističkih napada koji su potresli Pariz u petak uveče desio se kod „Sen Deni„, na kojem su reprezentacije Francuske i Nemačke igrale utakmice.

Tokom tog susreta čule su se tri snažne detonacije koje su izazvali bombaši samoubice, a po završetku utakmice svim navijačima je poručeno da se spuste na teren i ne napuštaju stadion, koji su fudbaleri napustili tek tokom noći.

Navijači su na teroristički napad odgovorili pevanjem nacionalne himne Francuske. Na samom stadionu ostala je zarobljena i srpska teniserka Ana Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter