4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANU USPELA PROVERA: Božinov doneo pobedu na stadionu Voždovca

Objavljeno: 14.11.15 u 17:13

U prijateljskom odmeravanju snaga na stadionu na krovu Partizan je savladao Voždovac rezultatom 2:1.

Ovog vikenda je pauza u Superligi Srbije zbog reprezentativnih akcija, pa su domaći klubovi zakazali prijateljske utakmice kako bi održali takmičarsku formu. Partizan se danas sastao sa Voždovcem i ostvario je tesnu pobedu u kombinovanom sastavu.

LJubinko Drulović je na teren stadiona na krovu od prvog minuta poslao mladog Nemanju Mihajlovića i on mu je uzvratio na najbolji mogući način, golom u 5. minutu.

Međutim, i pored dobrog starta, golova nije bilo sve do 70. minuta kada je Zlatković doneo izjednačenje domaćem timu, ali je prednost crno-belima vratio Valeri Božinov samo pet minuta kasnije. Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat meča.

Oba današnja rivala će svoje mečeve 18. kola igrati sledeće subote. Voždovac će od 13 časova na svom stadionu dočekati OFK Beograd, dok će dva sata kasnije Partizan u Humskoj ugostiti ekipu Novog Pazara.

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter