10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORAZ ZA BRIGU: Greškama u odbrani Zvezda izgubila od Ludogoreca uprkos evrogolu Donalda (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.15 u 16:52

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz rezultatom 3:1 (2:0) na gostovanju ekipi Ludogoreca u prijateljskom meču igranom u Razgradu.

Šansu su dobili igrači koji do sada nisu imali značajniju minutažu, pa je tako trener Miodrag Grof Božović izveo je kombinovani sastav u kom su bili Supić, Mbođ, Cvetković, Stojanović, Matos i Sikimić.

Međutim, bugarski tim je bio bolji u prvom delu meča, a junak ovog dela mela sa nekoliko dobrih odbrana bio je golman Supić. Međutim, bio je nemoćan u dva navrata, kada su prvo Mamadu Mbođ, a onda i Mičel Donald početnički reagovali i poklonili lopte Marselinju i Kafuu za dva laka gola u mreži crveno-belih.

Međutim, Holanđanin se iskupio u drugom poluvremenu, tačnije već u 48. minutu kada je na spektakularan način izveo minijaturu i levom nogom postigao evrogol.

Od tog momenta iz Crvena zvezda krenula u mnogo veću ofanzivu, u igru je ušao Idan Vered koji je uneo dosta živosti u igru, ali bez prave realizacije.

Na kraju je Božović šansu pružio i mladom Luki Iliću, kadetu crveno-belih, koji je rođen 1999. godine, ali i Luki Adžiću, još jednoj velikoj nadi Crvene zvezde.

Loša igra odbrane crveno-belih na ovom meču dobila je i svoj epilog u 81. minutu kada je golman Supić loše ispucao loptu, a to iskoristio Marselinjo, uposlio Lukas Sašu za konačnih 3:1 u korist Ludogoreca.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ludogorec – Crvena zvezda 3:1 (2:0)
prijateljski meč na stadionu u Razgradu.

Ludogorec: Stojanov – Pimienta, Vitinja, Terzijev, Aleksandrov – Đakov, Afini, Marselinjo, Vanderson, Lukoki – Kafu.

Crvena zvezda: Supić, Cvetković, Pavićević, Mbođ, Ibanjez – Donald, Ristić, Srnić, Stojanović, Matos – Sikimić. 

[/stextbox]

 

0
0

10 Komentara

  1. Prvih 5 komentara i 5 isfrustriranih glodara,kojima smo naneli mnogo bola ove sezone jer smo ih zamrzli na -21 a tek 17 kola prošlo.Izgleda da idioti neznaju da je Zvezda igrala bez 8 standarnih igrača,pa im je ovo jedan od retkih dana za radovanje.Njih bi i sa ovim B timom tukli,koliko nemaju pojma.

    0
    0
    Odgovori
  2. jos neki grobar??
    pokrite se usima misevi glupavi ima li vas na vidiku tabele??
    za vasu informaciju vise od pola standardnih igraca nije igralo a i golovi su smesni,greske glupe

    0
    0
    Odgovori
  3. .. .!. XXAAXXAA .!. „Zaboravili SU SE,’ DA NISU U PREMIJER LIGI, UDARILA IH REALNOST U CELO.. .!. XXAAXXAA .!. …Sledi monolog i introspekcija Milove dvorske lude na pecalbi u fkcz.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. .. .!. XXAAXXAA .!. „Zaboravili SU SE,’ DA NISU U PREMIJER LIGI, UDARILA IH REALNOST U CELO.. .!. XXAAXXAA .!. …Sledi monolog i introspekcijai Milove dvorske lude na pecalbi u fkcz.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. E da je ovo bilo za LS ili LE, zvezdu bi preslisali jos zesce, najverovatnije bi pukli i u BG kao sto su tamo,jedino zavisi kojim rezultatom. Bice pakovanja kofera od strucnjaka,do profesionalaca,cao,a da,a kada? E to neznamo,blizi se,cao.

    0
    0
    Odgovori
  6. Haha, isprasio ih Ludogorec,i dao do znanja da nisu za Evropu,samo JSL. Zalutala Zvezdana u Ludoj Sumi. Sad kad pocnu da se tumbaju i po JSL, kriza im kuca na vrata,ili je vec usla,cim se za kafu nije imalo. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Bilo kako bilo,ZVEZDA!!!!Nije ovo bila losa tekma,par gresaka ne standardnih igraca i zbog toga smo primili golove ali sve je to ok.Da smo igrali u punom sastavu i da je takmicarska utakmica mislim da bi bilo drugacije!Pozdrav za sve zvezdase,samo napred!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter