6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUPA ŽUTA MINUTA: Krilni napadač Partizana žestoko kažnjen zbog lakta u Jagodini (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.15 u 09:33

Krilni napadač Partizana žestoko je kažnjen zbog crvenog kartona zarađenog pod Đurđevim brdom.

Naime, tada je Petar Grbić laktom u glavu udario Zorana Kneževića, a sudija je odmah pokazao crveni karton. Disciplinska komisija je donela odluku da Crnogorac odmara na sledeća tri meča protiv Novog Pazara, Vojvodine i Spartaka.

(Izvor: YouTube/TV Srbija)

FS Srbije će naknadno doneti odluku o susepenziji Borca iz Čačka, pošto su njegovi navijači tokom utakmice sa Voždovcem na rasnoj osnovi vređali Obiorea Oditu.

0
0

6 Komentara

  1. FSS , sudijska organizacija, disciplinska komisija sa udruzenjem super ligasa koji ligu vode i takmicenje organizuju … jednostavno se zove : zvezdina liga u kojoj je svaka utakmica unapred NAMESTENA i sve u tom pravcu izmedju navedenih subjekata … ONI misle: sinhronizovano i dobro odradjeno…za naivne i onima kojima je zvezdina titula dobar ivor zarade i da se pare operu . izrecana kazna i sve kazne u protekle tri i po godine aterima iz partizana i zvezde oslikava odnos snaga u GLAVNOM ODBORU PARTIJE … ovako ce biti do izbora i najavljenim promenama u FSS … ako UEFA ovu SPRDNJU OD SRPSKOG FUDBALA NE PREKINE …

    0
    0
    Odgovori
  2. izgleda da smo mi stvarno bolesna nacija za isti prekršaj matić je od uefe kažnjen 3 meča a fss kaže da će se žaliti na tu odluku okej a zašto onda dk super lige kažnjava grbića sa 3 meča ako će se već žaliti na matićevu kaznu stvarno apsurd

    0
    0
    Odgovori
  3. kao verni navijac partizana hvala odgovornim ljudima na ovoj kazni, bicemo jaci u sledece 3 utakmice ………….. dajte napokon ninkovicu vecu sansu decko je svojim igrama zasluzio to, bar dok se neoporavi zile ………….. mozda cak i babovica poslati na stranu, gde je igrao odlicno pod stanojevicem, a ubaciti dzonija u sredinu, sa ilicem ili lukicem …………… jel zna neko sta je sa brasancem? povreda?

    0
    0
    Odgovori
  4. Godinama već pravila se dosledno primenjuju na Partizanovim igračima i trenerima, dok zvezdini šta god urade prolaze nekažnjeno. Setite se šta je u Kg-u svojevremeno uradio Kasalica, ili koju je kaznu dobio Božović za isključenje protiv OFK Beograda. Da ne pominjem klasičnu nameštaljku u toj utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pre nego ste kaznili Grbica, trebali ste dobro zapaziti usled cega je udario igraca,pa i njega 3 meca kazniti,nesposobnjakovici, niste vi za taj posao, jer ne procenjujete kako treba realno, udaljiti vas dozivotno sa te funkcije bio bi uspeh u sportu,pozdravcic,i nabavite naocare za sledeci prekrsaj.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zuta minuta, brzo dodje i prodje, pitanje je samo kakve posledice ostavlja NA KOGA i PO KOGA, za razliku od ZUTE CRTE ispod koje Wilijams nikada ne ide… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter