0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KRATKA PAUZA ZA LAZIĆA: Zamenik kapitena Zvezde istegao primicač

Objavljeno: 13.11.15 u 15:02

Košarkaši Crvene zvezde u ranim popodnevnim satima vratili su se iz Minhena gde su sinoć igrali meč 5. kola Evrolige protiv domaćeg Bajerna.

Ono što je navijače Crvene zvezde najviše interesovalo i brinulo je povreda zamenika kapitena Branka Lazića koji zbog toga nije igrao u drugom poluvremenu jučerašnjeg duela.

– Branko Lazić je odmah po dolasku ekipe iz Minhena, obavio lekarske preglede, na kojima je ustanovljeno lakše istegnuće (nategnuće) aduktora (primicača) desne noge. Kapiten Crvene zvezde će biti na poštedi tri do četiri dana, i uključuje se u rad sa timom u utorak, obavešavaju iz klub sa Malog Kalemegdana.

To bi ujedno značilo da će Lazić biti spreman za naredni evroligaški duel u kojem će Crvena zvezda sledećeg četvrtak gostovati Strazburu.

Podsećamo da Crvena zvezda muku muči sa povredama igrača odnosno da su na bolovanju Luka Mitrović i Nemanja Dangubić, a zbog lakših ili težih povreda već su odsustvovali Maik Cirbes, Rajan Tompson i Stefan Jović.

U međuvremenu stigle su informacije da crveno-beli traže još jedno pojačanje. Marko Simonović je iskoristio priliku da se zahvali navijačima za sinoćnju podršku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter