3
Domaći fudbal

DA LI TO ODLAZI KATAI: Bivši vezista Borusije na meti Crvene zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.15 u 00:24

Crvena zvezda u zimskom prelaznom roku planira da dovede veliko pojačanje na sredini terena.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru Borusije iz Dortmnunda, a sada članu Mordovije Damjanu Le Taleku. Francuz ima 25 godina igra na poziciji iza napadača. Upravi Zvezde preporučio ga je bivši saigrač iz Rusije Mičel Donald. Le Talek je igrao za Borusiju, Nanat, Hoverlu i Mordoviju i postigao je 21 gol u klupskoj karijeri. Takođe, bio je član svih mlađih selekcija „galskih petlova“.

Ipak, ono što navijače Crvene zvezde više brine jeste to da li će onda Aleksandar Katai napustiti stadion „Rajko Mitić“, ili Miodrag Grof Božović želi još jednog vrhunskog kreativnog igrača u svom sastavu…

(Izvor: YouTube)

0
0

3 Komentara

  1. Sad kad krene crveno beli raspad tima, za plate se nema, koga da dovedu i za koje pare, sad sledi nezadovoljstvo kod igraca,pad u igri,i kola nizbrdo, kriza vec kuca zvezdani na vrata,gledacemo uskoro kikseve i raspad crveno belog sistema,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Puste zelje, pusti snovi!!! Samo vi mashtajte i nadajte se Zvezdinom sunovratu, a Zvezda kako-tako svodi rachun na 0, a vi samo zbog kompleksa ulazite u josh dublje blato, i samo se glibite, glibite dok se jednog dana ne pidavite u sopstvenom izmetu!!! Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija

      0
      0
      Odgovori
  2. Katai od derbija igra na poziciji bocnog veziste,tako da ne lupate gluposti.Tu poziciju pokriva mali Plavsic a ako stvarno planiraju ovog Francuza da kupe,to bi znacilo da ce Grujic ipak da bude prodat.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter