2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CELA EVROPA PRATI GRUJIĆA: Skauti pohrlili u Novi Sad

Objavljeno: 13.11.15 u 12:25

Veliko interesovanje među evropskim klubovima vlada za igre Marka Grujića, vezistu Crvene zvezde, pa ne čudi podatak da će skauti većine njih danas biti u Novom Sadu na utakmici mladih reprzentacija Srbije i Italije.

Kako prenose Večernje novosti u loži „Karađorđa“ danas će biti predstavnici Mančester junajteda, Mančester sitija, Evertona i Rome, koji već neko vreme pomno prate sve što radi jedan od najvećih talenata srpskog fudbala.

U poslednje vreme sve glasnije se spominje i interesovanje milanskog Intera, ali skaut ovog kluba će iskoristiti to što Srbija u utorak gostuje u Sloveniji pa će u Kopru još jednom pogledati Grujića.

Utakmica između Srbije i Italije na programu je danas sa početkom od 18.30 sati.

0
0

2 Komentara

  1. sta bi sa falkaom…i ostalim igracima o kojima se ovako pisalo…??? sad izabrase gruica, igraca skromnih igrackih kvaliteta ( to u zvezdi redovno rade…namestene utakmice koje zvezda u zvezdinoj ligi igra…SMESNO… je, kako se protivnicki igraci sklanjaju i namestaju…mediji to uredno moraju po nalogu da ponavljaju-spinuju ) . to zvezda mora da radi…da mobilnose sporsku javnost (koja odavno na ovakve gluposti NE naseda) i svojih (placenih, naivnih i onih sto zaradu na zvezdi ostvaruju …) navijaca, drzi mobilnim…sad kad zimski prelazni rok prodje : prodati ga nece (cekaju vecu cenu, igrac zbog velike ljubavi klub nece da napusti …), dodje leto prica se ponavlja i trazi se neko novo ime…tako u poslednjih 8 godina…a u ove poslednje tri i po godine ; to im dodje kao normalno i dobro…(setite se tih igraca…sad ih nema nigde a koliko para zaradise…ostase DUZNI Bogu i narodu…) kad se PLJACKA naroda sprema ili je u toku…ko je sledeci…???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter