7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Važna ‘pobeda’ Partizana!

Objavljeno: 12.11.15 u 18:19

Iz FK Partizan tvrde da će nesporazumi sa državom i vojskom oko stadiona u Humskoj konačno biti rešeni. 

To je potvrdio Milorad Vučelić, predsednik SD i potpredsednik FK Partizan uz podsećanje šta je sve klub učinio za održavanje stadiona.

– Po mom dubokom ubeđenju, u pravnom smislu i po celokupnoj dokumentaciji koju posedujemo, stvar je čista kao suza. I po ovom pitanju odavno je bilo zrelo da Partizan bude gazda svog stadiona, ali u nekim prethodnim državnim vlastima, očito, bilo je i miniranja. Partizan je uradio mnogo. Sve što se sređivalo na stadionu i u klupskim prostorijama, finansirao je klub. Pogledajte samo našu poslednju investiciju, kada smo od nekadašnje blatuše napravili moderno igralište na kojem će naša deca trenirati – rekao je Vučelić i dodao:

– Intenzivno pregovaramo sa državom. Sporna je bila situacija koja bi se stvorila eventualnom privatizacijom fudbalskog kluba. U tom smislu, država je zahtevala fiksni ili procentualni udeo od privatizacije. Postoje dva rešenja. Sudskim putem, gde su argumenti na našoj strani, ili da pronađemo rešenje vansudskim dogovorom – zaključio je Vučelić.

0
0

7 Komentara

  1. To nije stadion danasnje Drzave i Vojske i oni to nemogu da resvaju.Too je stadion bivse SFRJ i bivse JNA tako da samo bivse drzave mogu da rese spor zajednicki.Vucelicu nemoj ljude zamajavati lazima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to nije stadion danasnje vojske ve bivse SFRJ i to nemoze da resava samo nasa drzava vec sve bivse drzave SFRJ,Vucelicu nezamazuj ljudima oci.

    0
    0
    Odgovori
  3. DOK SU NAMA ZUTI POKUSALI STADION DA OTMU, DOTLE SU NJIMA UGURALI GASPROM, TOLIKO O TOME KOJE DS-DELIJE SEVER..KAKO KOJA VLAST DODJE, TAKO I CIGANI PRODAJU VERU ZA VECERU..!!!!! .!. XXAAXXAA .!. COKI, PLATI MEEEE…

    0
    0
    Odgovori
  4. Opet mešaju politiku u sport, sad hoće preko ove lopine da uzmu nešto što pripada vojsci ccccc….. nikad na pošteno !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter