0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DODATNO OSLABLJENI: Kapiten Zvezde ne igra protiv Ludogoreca

Objavljeno: 12.11.15 u 16:35

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković zbog povrede neće otputovati u Bugarsku na prijateljsku utakmicu protiv Ludogoreca, saopštili su danas crveno-beli. 

Ekipa je danas odradila poslednji trening pred put u Bugarsku, a kako se navodi na sajtu kluba, Luković će ostati u Beogradu.

– Među igračima nije bilo kapitena Aleksandra Lukovića koji neće ni putovati u Bugarsku. Cilj Zvezdinog kapitena je da se posveti oporavku i bude spreman za utakmicu u Nišu – navodi se na sajtu kluba. 

Treningu je prisustvovao počasni predsedniik kluba, Dragan Džajić, a na tribinama su bili i fudbaleri iz omladinske škole Crvene zvezde, koji su došli da gledaju i bodre svoje saigrače koji su dobili priliku da treniraju sa prvim timom. Luka Adžić, Luka Ilić i Aleksandar Stanković, ponosno su ih pozdravili sa terena.

Let za Bugarsku zakazan je za petak u 10 časova, a utakmica između domaćeg Ludogoreca i Crvene zvezde biće odigrana u subotu, u 15 časova po srpskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter