3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDNA MENADŽERSKA KLAUZULA: Pini Zahavi uslovio klub u ugovoru Luke Jovića!?

Objavljeno: 12.11.15 u 17:55

Novi problem u Crvenoj zvezdi mogao bi da nastane zbog čudne klauzule u ugovoru Luke Jovića.

Naime, kako prenosi Blic, prilikom prodaje 70 ugovora mladog fudbalera investicionom fondu Pinija Zahavija, uneta je klauzula po kojoj igrač mora da odigra bar 50 odsto mečeva po 45 minuta. 

Kada se pogleda minutaža Luke Jovića ove jeseni, evidentno je da je Zvezda već sada u minusu, pošto je napadač odigrao svega sedam puta po poluvreme u 22 utakmice.

Inače, Zvezda je već uzela 1,4 miliona evra za Jovića od fonda Pinija Zahavija i moraće ili hitno da ga proda ili da mu da šansu da igra, kako se ne klub ne bi našao u novom problemu.

0
0

3 Komentara

  1. Jeste to je taj falkao. Dete ima 17 godina ALOOOO. I GLEDAJ KOLIKO JE GOLOVA DAO!!!!!!! Nije on kriv sto je u klubu u kakvom jeste. I zapitaj se pre nego sto pocnes bilo koga da omalovazavas da li si znao sa 17 da obrises nos kako treba a ne da dajes golove u seniorskoj konkurenciji.

    0
    0
    Odgovori
    • dokle ce on da ima 17 godina…3 godine ima 17 godina jel to 1 njeogva godina ko tri nase??? da ne lupajte vi neobavesteni on 3 godine igra za prvi tim pa nije poceo sa 14

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter