5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆU, ZADRŽI SIMONA: Marko trojkom utišao Minhen (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.15 u 22:02

Crvena zvezda ponovo vodi u Minhenu 57:55. Junaci preokreta bili su Kvinsi Miler, Marko Simonović i mladi Nikola Rebić koji je vezao pet poena. Evo i kako je Simonović trojkom utišao halu u Minhenu…

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

0
0

5 Komentara

  1. Boji se coki da kapiten Simon ne postane NOVI KAPITEN DZONI MIJAILOVIC…ZNA SIMON MNOGO I NEZGODAN JE SVEDOK… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Od prvog dana govorim kako Simon treba da ostane a da amo zapravo slabi do akora bili na cetvorxi a jos uvek na dvojci, Miler je fenomenalan i tek ce on igrati dobro a dovesti nekog ko dobro sutira i ima dobar ulaz, Thompson na zalost po meni nema vise kredita, jednostavno nije to to, dolaskom Wilijamsa bicemo mnogo mnogo jaci a Mecel je na izlaznim vratima definitivno….

    0
    0
    Odgovori
  3. Zadrzi Simona, Simon je reprezentativni igrac, zna da pogodi trojku, dobar defanzivac, ako neko treba da ide to je Tompson, on ie stranac, stranac treba da pravi razliku, a ne kao on samo da popunjava roster… Ali sve u svemu, sve ce to doci na svoje, u junu cemo se opet svi radovati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter