1
Vremeplov

VREMEPLOV: Zbog ovog poteza je Raul Tamudo jedinstven igrač u svetu fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.15 u 18:07

Ikona Espanjola. Najbolji strelac u istoriji ovog kluba – Raul Tamudo! 

Na Mestalji, 2000. godine, Espanjol i Atletiko Madrid su igrali finale Kupa kralja, a Tamudo je doneo prednost svom timu već u drugom minutu igre i približio se tronu!

Lopta je bila u rukama golmana „jorgandžija“ Tonija, koji je skroz nobazrivo reagovao – tapkao je o zemlju i potpuno zaboravio da se iza njega nalazi Raul Tamudo, koji mu se bukvalno prišunjao iza leđa i dok je ovaj tapnuo loptu o zemlju, on mu je ukrao glavom, potom ga fintom bacio na zemlju i postigao pogodak. Jedan od najbizarnijih golova u svetu fudbala. 

Na kraju je Espanjol slavio rezultatom 2:1 i podigao trofej. Drugi gol za Espanjol postigao je, sadašnji trener tog kluba – Serđo Gonzales, dok je počasni gol za Madriđane postigao u to vreme najbolji u toj ekipi, veliki Džimi Flojd Haselbajnk.

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je faul, golman ima „kontrolu nad loptom“ i dok je drzi jednom rukom i kada je odbija od zemlje, i dok se sprema da je ispuca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter