0
Evropske lige

VELIKA ČAST: Bivši šampion Premijer lige želi Jokanovića za menadžera!

Objavljeno: 11.11.15 u 14:07

Nakon ne baš prijateljskog razlaza sa Votfordom, sada mnogo veće klupsko ime na ‘ostrvu’ želi da angažuje Slavišu Jokanovića za menadžera.

Kako prenosi ugledni engleski medij ‘Miror’, Slaviša Jokanović na stolu ima primamljivu ponudu jednog od svega pet šampiona u istoriji engleske Premijer lige.

U pitanju je Blekburn Rovers, tim koji je od osnivanja najjačeg engleskog takmičenja bio šampion u drugoj sezoni ovog prvenstva. Blekburn je nedavno otpustio Gerija Bojera, pa rukovodstvo ovog kluba u bivšem treneru Partizana vide idealnu zamenu.

Posebno, nakon što je prošle sezone Slaviša Jokanović sa Votfordom izborio plasman u Premijer ligu iz Čempionšipa, u kom ove sezone Blekburn ima svega 17 osvojenih bodova iz 16 odigranih utakmica (tri pobede, osam nerešenih i pet poraza) i nalazi se na 16. mestu na tabeli.

Međutim, srpski stručnjak ima unosan ugovor u Makabiju iz Tel Aviva i pitanje je hoće li razmatrati ovu ponudu Blekburna. U Izrael je otišao ovog leta i odmah se plasirao u Ligu šampiona, nakon što je u plej-ofu eliminisao Bazel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter