10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ NAJAVIO: Južnoamerički štoper stiže u Zvezdu

Objavljeno: 11.11.15 u 10:10

Kako stoje stvari, fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi tokom naredne zime dodatno da pojača konkurenciju u zadnjoj liniji odbrane.

Naime, prema rečima generalnog direktora u ostavci, Zvezdana Terzića, crveno-beli na radaru imaju nekoliko južnomaeričkih štopera.

Želja rukovodstva ubedljivog lidera Superlige jeste da u januaru dovedu iskusnog odbrambenog igrača koji se takmičio ili u argentinskom ili u brazilskom prvenstvu.

– Imamo tri-četiri opcije iz Južne Amerike. Ne žurimo u izboru – kazao je Terzić Sportskom žurnalu.

Crveno-beli takođe želei i crnogorskog defanzivca, Estebana Saveljića.

– Da. Međutim, rano je da pričamo ko će da nas pojača – istakao je Terzić.

Esteban Saveljić rođak je bivšeg štopera Partizana Niše Saveljića, rođen je i odrastao u Argentini, a radi se o brzom štoperu, visokom 187 centimetara.

Zvezdi je ovaj fudbaler dodatno zanimljiviji budući da će krajem kalendarske godine ostati bez ugovora sa Defensom.

0
0

10 Komentara

  1. Evoga opet ,,PENZIONER,,cia,bia Vucic,Covic,,gladan srpski narod,,samo nespominje instituciju koja godinama vladala i uzimala pare od,, ISTOG NARODA,,samo tada su bile druge boje,,, jeli tako PENZIONERU!!

    0
    0
    Odgovori
  2. bas lepa vest … sta je sledeci trosak … i koliki … naroda u Srbiji , dok se terzic i covic utrkuju sa dovodjenjem stranaca-sto jeftinih amerikanaca . hajde da rekapituliramo koliko nas spasavanje zvezde samo u fudbalu i kosarci kosta u protekle 4 godine DUGOVI fkcz iznosili preko 50 miliona ER-a + budjet svake godine 15-tak=cc60 + onih 50 = 110 miliona ER-a za fudbal u ove 4 godine .. kkcz zamrznuta pa uspavana na DUGU od 16 miliona ER-a + budzet svake godine 6 mmiliona ER-a X 4 = 24 + onih 16 = 40 miliona ER-a … kad se saberu DUGOVI I NOVA ZADUZENJE u fkcz + kkcz(kkcz uspavana +FMP + kkcz probudjena) narod Srbije COVIC i sad TERZIC ( pre dzajic-covic-opet covic;mijajilovic-terzic) KOSTAJU cc 150 MILIONA ER-a…za svo vreme izbegavaju placanje POREZA ili su njega oslobodjeni … pitanje za GLAVNI ODBOR STRANKE … koja to drzava u evropi a mozda i u svetu moze da radi drzavnog projekta za toliko para OPLJACKA svoj narod ?! znamo na kom je mestu po ekonomskoj snazi Srbija … i u kavim uslovima narod u Srbiji zivi … zakljucak : stvaramo evropsku zvezdu u evropskoj bedi … znamo, evrposke zvezde nece nikad biti ( bar sa ovim ljudima u i oko zvezde jer su oni profiteri na imenu zveze ) a sto se tice bede … nek nam je Bog u pomoci . dobro je da ce izbori i promene u FSS … a mozda i u KSS …

    0
    0
    Odgovori
  3. To je trenutno najosetljivija pozicija u Zvezdinom timu i po mom misljenju bi trebalo da se dovedu dva kvalitetna stopera za LS,jer uopste ne sumnjam da cemo uci u ovo takmicenje sa ovim timom i ta 2-4 pojacanja.Da se razumemo,Pavicevic nema sta da trazi u timu,sa ovoliko godina i svojim kiksevima je pokazao da mu je ovo zadnja sezona u nasem timu.Lukovic je sklon povredama,takodje u godinama i prevelika pauza je ucinila svoje,tako da ni on nece moci da pomogne nesto kvalitetno.Jovanovic je mlad i bez iskustva za takvo takmicenje i on je igrac,koji bi mogao biti prodat i eventualno se uzme neka kinta.Pored ta dva stopera,treba dovesti i desnog beka i jednog pravog spica,rasnog golgetera,koji ima i visinu.Hvala Hugu do neba za one golove u derbiju ali on sa visinom od 170 cm,nije pravi spic a mnogo i promasuje.Ima izuzetnu tehniku,zna znanje ali je bolje da igra iza spiceva ili po strani.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Juzno-americka VEZA..“ PONOVO U OPTICAJU…!!! .!. XXAAXXAA .!. Covek za „vezu“ je Markus Wilijams, skoro pa izlecen..ENDOKANABINOIDI su hemijska jedinjenja prirodno proizvedena u mozgu, koja uticu na motornu kontrolu, opazanje, EMOCIJE i ponasanje, a posebno se koristi za lecenje DUGOGODISNJE DEPRESIJE, KOJA JE POSLEDICA DUGOTRAJNOG STRESA, NANETOG NAVIJACIMA KKCZ OD STRANE DV I KK PARTIZANa-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije …!!!… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Zamolio bi navijaca ndh jsdp zagorske divizije da jako mi povuce jedan pajp jer me ziga u predelu jaja! Ajde skloni se bolesnik jedan zatrovanog mozga. Vidi se ko ima komplex cim imas neodoljivu zelju da komentarises nesto sto te boli. idi u prvu rimsku katedralu upali belu svecu papi,franji,dulencetu prasencetu,bobeku,valoku i ostalim govnima uz put bugarskoj koloniji debelom bugarinu azisu,bandalovskom,andonovu gruu,ivici ilijevu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter