4
Domaći fudbal

SRAMNO PONAŠANJE: Igrač Javora pretio sudiji uz psovanje ‘majke ustaške’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.11.15 u 14:55

Slika koja nam dolazi iz Subotice je sve češća ‘slika i prilka’ srpskog fudbala, nažalost.

Igrao se duel između subotičkog Spartaka i Javora iz Ivanjice, a najveće uzbuđenje u meču koji je na kraju završen bez golova, desilo se u drugom poluvremenu.

U jednom napadu gostujućeg tima napadač Bojan Čečarić je pao u duelu sa protivničkim defanzivcem, a kada mu sudija nije dodelio jedanaesterac, nastao je haos.

Čečarić je vređao pomoćnog sudiju Srđana Obradovića koji stoji uz gol-aut liniju, zbog čega mu je glavni arbitar Marko Popović dodelio direktan crveni karton.

Na to je fudbaler Javora još agresivnije reagovao, krenuo je fizički na pomoćnika, pritom odgurnuvši glavnog sudiju, a u zapisniku je kasnije navedeno da je Čečarić u moru pogrdnih reči opsovao sudiji ‘majku ustašku’.

Sramno ponašanje, koje će još jednom baciti mrlju na naš fudbal, možete videti od 3:39 priloženog snimka:

(Izvor: youtube / Superliga Srbije)

0
0

4 Komentara

  1. znam sta je bilo a, ti sudija nisi jedini u ovoj drzavi .. Vrlo dobro znam ko koga placa zato smo tu gde smo, pricam za sudije uopste – ti se vatas za najacu ligu a, gde su milion drugih gde klubovi placaju ??? Jeli pametni ??? A za drugog macana pitanje jel ovo prvi put u istoriji fudbala da neki igrac dobija karton i da naduvava sudije!???? e ovo je sad presedan jel da .. a ovo sto aludiras ne lupaj … blizu je bio i jedan golman i jedan spic pa se zna prica a, ti veruj karadzicevim pulenima… tvoj problem

    0
    0
    Odgovori
  2. A, pitajte nekoga ko je bio blizu da li je mozda i sudija njemu nesto opsovao pa ovaj tako posle reagovao ????
    Mali jeste pogresio i opsovao prvi zato sto mu nije svirao penal koji je stvrano i bio ali je i sudija njemu uputio psovku nasta je mali poludeo i preterao sa uvredama … Tu majku U nije spominjao imaju svedoci .. A nesti drugo mi nijr jasno, zasto su doticna gospoda zasticena kao beli medvedi ?!?? Oni mogu sta hoce da radi i njima de sve veruje i fudbalse samo za njih igra .. Njima ako ne platis troskove odmah te suspenduju a, igraci neka pasu travu … Ajde mali ne dizite frke bez potrebe, mali jeste pogresio ali razumite malo mladost zelju za pobedom, ne pravdu zbog ne sviranog penala … Lako je nekoga zgaziti ajde pomozi coveku …

    0
    0
    Odgovori
    • Ti znas sta su jedan drugom rekli??? Bio si tamo??…. Ko je koga suspendovao zbog neplacenih troskova?? Lupetas jer ne znas da troskove sudijama placa FSS a to se skoro nije desilo. Sudije svoje odlaske na utakmicama sami finansiraju a FSS im troskove isplati ali zbirno za prosli mesec,,,sa dva tri meseca zakasnjenja,,,… dakle ne lupaj..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter