0
Evrokupovi

RONALDINJO: I danas pamtim Mesijev prvi gol, verujem da će Nejmar biti najbolji na svetu

Objavljeno: 11.11.15 u 19:17

Legendarni fudbaler Barselone Ronaldinjo smatra da će njegov sunarodnik Nejmar biti najbolji igrač na svetu u narednim godinama.

On je u razgovoru za Barsin zvanični sajt govorio o sadašnjoj ekipi Katalonaca i izneo svoja mišljenja.

– Nejmar bi mogao postati najbolji igrač na svetu, ima sve predispozicije za to. Fenomenalan je i drago mi je što će još jedan Brazilac ispisati istoriju u Barsi. Mislim da je spreman da postane najbolji na svetu uz Lionela Mesija – rekao je Ronaldinjo koji se potom osvrnuo na Argentinca.

– Iz perioda igranja sa Messijem, najdraže sećanje mi je njegov prvi pogodak. Ja sam bio taj koji mu je dodao loptu i to je veoma poseban trenutak za mene – istakao je Ronaldinjo.

Brazilac nije mogao da ne istakne i kapitena Andresa Inijestu, koji je već godinama ključni igrač ekipe.

– Inijesta me svojom igrom dosta podseća na Ćavija. Učinio je neverovatne stvari tokom svoje karijere, dao dosta odlučujućih pogodaka. Ponosan sam što sam bio tu na samom početku, kada je nastajala ova današnja Barselona – istakao je Ronaldinjo.

Barselona je pod vođstvom Luisa Enrikea osvojila drugu tripletu u istoriji kluba, a Ronaldinjo veruje u nastavak dominacije.

– Luis Enrike je rođeni pobednik. Verujem da će osvojiti još mnogo trofeja sa Barselonom i da će postati jedan od najboljih trenera u istoriji – zaključio je Ronaldinjo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter