3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ I JOVIĆ: Čeka nas težak rival, Pešić je garancija za dobre stvari u Bajernu

Objavljeno: 11.11.15 u 17:05

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje teško gostovanje Bajern Minhenu u petom kolu Evrolige. 

Trener Radonjić još pre početka sezone je skautirao ekipu Bajerna, što je i pomenuo na prvoj konferenciji za medije, kada je Bavarce najavio kao potencijalno iznenađenje.

– Posle jako bitne pobede u Skoplju, raspoloženje je dobro. Idemo u Minhen da igramo protiv Bajerna koji je puno pokazao u dosadašnjem delu Evrolige. Savladali su dosta ubedljivo Himki i Strazbur, imali dva sjajna meča protiv Fenerbahčea u Istanbulu i protiv Reala u Madridu. Pokazali su da imaju odličan tim, veliko iskustvo, tu je i Svetislav Pešić kao garancija rezultata i dobrih stvari koje se dešavaju u klubu. Na osnovu svega toga, jasno je da nas čeka težak meč i izuzetno kvalitetan protivnik, koji je itekako konkurentan svim timovima u našoj grupi. Idemo u Minhen da odigramo meč za koji smatramo da će biti još jedan novi izazov za nas – rekao je Radonjić. 

Stefan Jović se složio sa svojim trenerom i smatra da je Bajern zaslužio bolji skor za prikazane igre u ovoj sezoni.

– Pre svega moramo da pružimo znatno bolje partije, nego što smo pružali u poslednja tri kola u Evroligi. Reagovali smo posle Fenerbahčea, vratili smo se na prvo mesto u ABA ligi što je za nas jako bitno, a što se tiče Evrolige, moramo da verujemo jer i dalje postoji šansa za TOP16 fazu. Naravno da znamo da je izuzetno teško iz ove perspektive, ali na nama je da sutra pružimo maksimum i da pokušamo da osvojimo bodove. Mislim da je Bajern najkonstantnija ekipa u našoj grupi, bez obzira na njihov skor, u Madridu su izgubili u finišu, dobro su namučili Fener tamo, dobili su Himki i po meni nezasluženo su na ovoj poziciji na kojoj se trenutno nalaze – rekao je Jović.

Šta je trener Bavaraca Svetislav Pešić imao da poruči uoči meča protiv svoje Crvene zvezde?

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 20.45.

0
0

3 Komentara

  1. Ceka TEZAK „rival“..MISLIS U KILAZI ILI PO KVALITETU..BAJERN I KOSARKA NISU NIKADA ISLI ZAJEDNO, BAR KADA JE KK PARTIZAN U PITANJU !!! A ovi mutanti prave alibi za OTET I PRONEVEREN NOVAC, KAKO BI TEK SA TESKO I POSTENO ZARADJENIM NOVCEM RASPOLAGALI, KADA ZA PROKLETI KUKAJU I SPINUJU !!!??? RADONJAAAA, SVU PAMET OVOG SVETA SI ZAOBISAO, NI PROSAO NISI, A KAMOLI NESTO NAUCIO OD MAGA-DR. MR. SPEC. ZA MUTANTE , DEMAGOGE, POLURETARDE I UMOBOLNE NAVIJACICE SA SEVERA-DUSKA DULETA VUJOSEVICA !!! ZIVEO DV I DOZIVOTNA GARANCIJA GASENJA SRAMOTE I ZLA SRBIJE-KKCZ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter