0
Evroliga

OVO SE NEĆE DOPASTI DELIJAMA: Šta Duško Savanović kaže o šansama Zvezde u Evroligi?

Objavljeno: 11.11.15 u 13:45

Duško Savanović prokomentarisao je između ostalog i Crvenu zvezdu u najjačem evropskom takmičenju uoči duela sa srpskim šampionom u četvrtak uveče.

– Imamo kapacitet za te velike utakmice. To se vidi. Možemo i trebamo da budemo u samom vrhu Evrolige. Nama je najvažnije da igramo najbolju košarku što možemo. Kako će to ispasti do kraja, ostaje da vidimo. Ali, definitivno imamo kvalitet da iznesemo vrhunske utakmice. Realno, trebalo je da „oderemo” Real i Fener – prokomentarisao je Savanović igre svog tima u dosadašnjem toku sezone, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’.

Zatim je prešao na Crvenu zvezdu i duel koji se igra sutra uveče u Minhenu od 20:45h.

– Ima, uvek su iznenađenja su moguća. Nismo mi Lejkersi, ali sigurno da ubedljivi porazi nisu realna slika kvaliteta Crvene zvezde. To je posledica pet do deset minuta loše igre. To vrhunske ekipe kazne, uđu neke trojke i kraj. To je i posledica povreda, uklapanje stranaca, krpljenje u fazonu, gde je golman, otišao do toaleta, krpi njega – objasnio je, u svom stilu, srpski internacionalac.

Bajern će biti glavni rival Zvezde za plasman u TOP 16 Evrolige, ali Savanović smatra da Crvena zvezda nema velike šanse za takvo ostvarenje.

– Teoretski sve je moguće. Ipak, kad se realno postave stvari, baš teško. Voleo bih da bude drugačije, da mogu da biram stavio bih četiri srpska tima na fajnal for. Čini mi se da ni Zvezdi nije to prioritet – zaključio je Duško Savanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter