3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOVI MALER ZA ZVEZDU I TO PRED BAJERN: Još jedan prvotimac mora na pauzu zbog povrede

Objavljeno: 11.11.15 u 23:33

Crvena zvezda je posle startne pobede protiv Strazbura doživela tri evroligaška poraza, a težak zadatak da prekine tu seriju imaće sutra u duelu sa minhenskim Bajernom.

Dodatni problem za trenera Radonjića je što u duelu sa ekipom Svetsilava Pešića neće moći da računa na startnog plejmejkera Gala Mekela koji je na večerašnjem treningu u Minhenu povredio zglob, prenosi Mondo.

Za sada nije poznato koliko je teška povreda u pitanju, ali kada su u pitanju slične ozlede pauza je između tri i četiri nedelje.

Istina, partije koje Izraelac pruža u Evroligi nisu impresivne pa neće biti teško nadoknaditi njegov poenterski i dodavački učinak, ali pitanje je koliko je spreman Stefan Jović da odigra verovatno više od 30 minuta pošto će zamenu imati samo u vidu Nikole Rebića koji definitivno nije spreman ua utakmice na ovom nivou.

Ostaje nam da vidimo da li ova povreda zgloba ima veze sa najavama da bi Mekel mogao da napusti Crvenu zvezdu, a i ranije smo imali priliku da vidimo slične situacije kao kada na primer Sofoklis Skorcanitis nije putovao na gostovanje zbog stomačnih tegoba, da bi vrlo brzo nakon toga bio raskinut ugovor sa njim.

0
0

3 Komentara

  1. Cuj Rebic nije spreman, pa da je igrao on umesto Mekela, ako ne bismo nesto od onoga dobili, bar bismo imali bolju kos razliku… Rebic je ozbiljan decko!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter